Ale když už člověk toho tuku spálí moc, tak mu začne bejt zima znovu. Teda abych pravdu řek, tak mě před spalováním tuku zima nebyla a sem hodně otužilej. Při patnáctce mě proto strašná zima dost zaskočila. Byl sem asi 18 dní mimo domov a neměl sem oblečení. Když sem stopoval, tak mi bylo zima když zašlo slunce za mraky a to bylo léto. Sice nebyla bůhví jaká vedra, ale i tak... Vyřešil sem to permanentním nošením asi dvou triček, mikiny, bundy a dvou kalhot zároveň. Co sem neměl sem si půjčil, páč sem pendloval mezi místy s velkou koncentrací přátel. Někteří Piráti si v posledním týdnu mysleli, že za chvilku umřu, což bylo docela úsměvný slýchat, když sem se snad nikdy necítil fyzicky a psychicky tak dobře
Jinak oni i kamarádi byli velmi tolerantní a chápaví. Jeden z nich mi dokonce umožnil udělat si u něj doma první a druhý jídlo, i když s tím měl jako organizátor právě probíhajícího festivalu poměrně velkej logistickej problém.
BTW ten půst byl i dost extrémně fyzicky náročnej. Zajímavý je, že sem cítil dost velký vyčerpání a málo fyzickejch sil, ale byl sem schopnej vyvíjet fyzickou aktivitu i několik hodin (třeba pochod s hodně těžkou krosnou při stopování) a po chvilce v klidu sem byl naprosto fit a únava úplně zmizela. Jen ještě poznamenám, že sem dost fyzicky aktivní a mám hodně svalový hmoty, což je IMHO před půstem dost velká výhoda.
Při dalším dlouhém půstu se nesmím zapomenout vybavit funkčním prádlem, punčocháči, kalhotami na snowboard (používám v zimě při jízdě na kole) mikinou, bundou, pár tričky a tlustýmiponožkami, pokud ho nebudu praktikovat doma. Další patnáctku nebo jednadvacítku plánuju po vyhrání bitvy s kvasinkami. Už mi půstování schází. Dělá mi to moc dobře a po spoustě detoxů bude průběh jedna báseň.
kompletní sakulovaPoužívejte
MOZEK a nevěřte každý blbosti na Internetu!