Alopat píše:
Podobná vyrážka se mi před léty udělala na břiše a ani jsem netušil, že to souvisí s kandidou. Na radu svého otce jsem potíral Pitralonem a skutečně zmizela.
http://www.spolpharma.cz/kosmetikaAhoj, diky za odpoved, zkusim to tedy nekde sehnat.
Nevim, jestli to souvisi s kandidou nebo jenom s tou dietou, tezko rict. Zatim je to vicemene stejny, coz je od minule pokrok.
Rada bych se na vas jeste obratila s dalsimi dotazy.
ad 1) Sehnala jsem fluconazol 200mg, v letaku pisi, ze pro lecbu kandidozy prvni den 800mg, druhy 400 a pak podle potreby udrzovaci davku. Mate s tim nekdo zkusenosti?
Vzhledem k tomu, ze sehnat to, nebylo zrovna jednoduchy a mam pouze 7 pilulek, nerada bych to pokazila. Navic to taky neni zrovna levna zalezitost (35 euro za 7x200mg mi prijde opravdu vydridusstvi).
ad 2) Po skonceni fluconazolu bych rada nasadila na tyden nystatin na streva (mam davku zhruba na tyden). A teprve potom (kdyz uz snad budu od kandidy dostatecne vycistena) bych rada zacala posilovat imunitu a dodavat laktobacily. Myslite, ze je takovy postup ok?
ad 3) Na konci mesice by mi mel dorazit lugoluv roztok. Je vhodne zaradit trojcatko hned, nebo pockat, az se imunitni system a strevni mikroflora trochu vzpamatuje? Bohuzel pred to neslo, nemela jsem lugoluv roztok.
ad 4) Je to 14 dni, co jsem na protikvasinkove diete. V podstate jim pouze maso, vejce, zrale syry (grana padano nebo pecorino romani, min 12 mesicu, ktere neobsahuji uz ani 1gr karb.) a opravdu symbolicky led.salat. Co ale nechapu je, ze se stale, i kdyz opravdu minimalne, nafukuju. Hlavne v pravem boku je to na poklep slyset. Cim to muze byt? Nejim nic, co by mohlo kvasit. Ty syry uz neobsahuji zadny cukr a toho led salatu je fakt minimum (1ks mam uz pres tyden!). Nevite nekdo, kde je problem?
ad 5) Po tech dvou tydnech mam stale spatnou plet (i kdyz urcite zlepseni nastalo, ale ne tak radikalni, jako pred nekolika lety, kdy jsem po dvou tydnech mela plet jako modelka) a take bolest v kolenou, i kdyz ustoupila tak ze 70%, stale pretrvava. Navic se mi objevil vytok. Ale ne bily/sedy, ktery je pro kandidu typicky, ale ciry, husty, kluzky, nevim jak to popsat. Je mozne, ze se nejedna o kandidu??? Co by to v takovem pripade pohlo byt? Nebo je to jen jeji pozvolne vymirani a staci vytrvat?
Diky moc predem za odpoved a omlouvam se za tak dlouhy prispevek.
Krasny den
E: