[quote="maricka_2000":2l64vuyt]Tak ja mam za sebou pátý den svého sedmidenního půstu. Již jsem absolvoval několik jedniček, jednu trojku. Zatím všechno v pohodě, třetí den mi bylo docela blbě, troška závratě jak jsem skládal paletu vína. Dneska jsem absolvoval nákup v Kauflandu a tam se mi začal taky převracet žaludek, ale nebude to pustem, spíš tím že nemusím supermarkety. Dělává jse mi to z času na čas i v standardním řezimu.Co mě tedy ale dost podivuje že mám pořád chut na doutník a nedokážu jsi ho odpustit. Další věc je že mě pořád nadýma (od malička, bratranci mi říkavali přdoch) jde to spodem i vrchem. Toho bych se do budoucna rád zbavil ale nevím jak. Pomůže delší půst? Chtel bych časem, hodne časem skusit i něco výš. Pikoška, dneska jsem absolvoval rozhovor s nepůstaři, polovička mě bonzla aby do mě bábina netlačila jídlo a dala mi pokoj. Boženku já si užil, už chápu proč nemá smysl se bavit o půst s lidma co pust neabsolvovali
[/quote:2l64vuyt]
zdar,
neviem ci si to len nahovaram ale ako keby sa mi vracala energia ( presli presne 3 dni :> ) ,,,siel by som do 7 aj hned ale necham to na dalsi mesiac,,,,taktiez chcem postom dat do kopy travenie a ostatne tiche hrozby
,,a s tou poslednou vetou mas pravdu
, dnes som si vypocul ze zomieram asi tak 5x a cez obed som bol dost aj vytoceny a dal som im to na javo ,ale teraz sa natom uz len smejem,,,tak zatim