OtaS píše:
Dobrý den,
jsem 186 cm vysoký a vážím 107 kilo. Asi čtyři jsem zhubl za poslední dva týdny, kdy se řídím Jardovým jídelníčkem. Sice pravidelně posiluji, ale i tak se cítím na hranici nadváhy a obezity. Podle plivacího testu mám kandidu, i když podle příznaků mi to bylo jasné dávno předtím. Slina se docela držela na hladině, ale když jsem pohnul sklenicí, většina spadla až ke dnu.
Co se jídla týče, na snídani (8 ráno) vypiju 1 - 1,5 l šťávy naředěné s vodou (2 díly šťávy na 1 díl vody). Snídaně víceméně přesně podle jídelníčku, snažím se kyselejší druhy ovoce, ne vždy to však vyjde. Druhé jídlo mám po příchodu z práce (6 večer), a to 0,5 l neředěné zeleninové šťávy a opět podle jídelníčku. Jen místo olivového oleje používám kokosový, protože se nejdříve chci zbavit toho, co mám doma. Pitný režim doplňuji vodou, abych měl 3-4 l denně.
Abych nezapomněl, občas jsem doma dříve, kolem 3 hodiny, a to si dám kysané zelí s česnekem, křenem a nakrájednou habanero papričkou. Většinou jsem však na 2 jídlech denně a zatím nemám pocity hladu.
Kandidě jsem zatím žádnou velkou válku nevyhlásil, snažím se nejdříve správně jíst a trochu se srovnat do kupy. Poslední dva dny jsem si však (kolem 6-7 večerní) prováděl klystýr s naředěnou urinou. Včera a dnes mě dost bolí v krku, takový ten náběh na nějakou angínu. Je možné i tohle přisuzovat detoxikaci? Je pravda, že se odhleňuji, ale to se mi děje zpravidla stále. Měl bych něco změnit? Předem všem děkuji za odpověď.
Ten jídelníček dost ochlazuje tedy v zimním období alespoň více solit a pokud jde o ten krk tak ideální by bylo jíst pravidelně trochu kimchi které obsahuje lactobacillus sakei který je schopen efektivně zabránit prakticky jakékoliv problematice v krku a přilehlých dutinách.