Jarda píše:
Tak teoreticky můžete mít i šmejdy v krevním řečišti to zase není až tak výjimečné, ale spíše jde o toxiny pronikající ze střeva. Já bych v případě že blbě kadíte řešil hlavně střevo a ne pokožku nebo krev to mě připadá nelogické a většinou to ani nikam nevede.
pocas diety som mal fazu pocas ktorej som mal ukazkovu stolicu, ale kozne problemy/ reakcia mi nedovolili pokracovat v diete...
- na travenie uzivam uz dva mesiace betaine hcl a pankreatin, na noc beriem psyllium s probiotikami, ktore boli a su odolne voci zalud. kyselinam.
- spomeniem este jeden poznatok nemozem mat problem aj s pH zaludku ? lebo ak som uzil oreg. olej kapsule tak som citil chut oregana v ustach a casto sa mi po uziti oregano grgalo (grgat=rihat)...
- nemali by tieto vsetky veci uz po dvoch mesiacoch priniest viditelne vysledky ?
- momentalne pokracujem v diete aj ked mam vyssi prijem sacharidov ale stale sa drzim toho ze ziadne cukry, sprac. jedla, pecivo atd...
- od dneska chcem skusit oregano olej kapsule ale v mensich davkach a uvidim ako telo zareaguje... ak sa mi opat odgrgne alebo budem citit chut oregana v ustach tak to asi nema zmysel s nim pokracovat...asi budem musiet skusit v boji proti candide s nejakym novym pripravkom ktory som este v zivote neskusal.