Dobrý večer,dostala jsem se v pozorování trochu dál a potřebovala bych od p.Jardy poradit.Můj problém sice s tímto vláknem nesouvisí,ale protože jsme zde rozepsali komunikaci,tak zde již zůstanu.Vypozorovala jsem,že mé problémy nesouvisí s jídlem.Když mám lepší den,mohu vše (ne že bych jedla vše,ale mohla bych),když horší říhám i po vodě,čaji nebo i když nic nejím.Lékař mi pro jistotu udělal laborku,u všeho co mě nechal nabrat a co jsem následně uvedla jsem měla hodnoty v normě (x):(bilurbin,ALT,AST,ALP,GGT,pankreatAMS,glukoza,CRP,leukocyty,eytrocyty,hemoglobin,hematokrit,trombocyty počet,objem ery (MCV),Hb ery(MCH),Hb konc.ery(MCHC)),sice tomu nerozumím
,ale hodně problémů to vyřazuje.Já jsem vypozorovala,že mé problémy nastaly asi s likvidací kvasinky.Tu jsem sice nelikvidovala cíleně,ale změnou jídelníčku (vyřazení cukrů a zařazení např. česneku,kefíru a pod.).Po klystýru mi šly hleny,ze začátku s příměsí krve,stolice zapáchala toxicky (jako náplň fixu),což je jak jste psal následek vymírání kvasinek ,po vypití kefítu plynatost.Nevím však,zda ten můj problém (neustálé říhání,tlak do zad,tlak po celám břiše),může mít s tím přímou souvislost.Že by střeva měla tak oslabenou stěnu,že by plyny šly přes stěnu střeva až do žaludku,kde by způsobovaly říhání?A že by to probíhalo tak dlouho-měsíc a půl-?Vím,že likvidace kvasinky je na hodně dlouhou dobu,ale o takových problémech jsem zatím nic na foru nenašla.Je pravda,že střeva asi budu mít teď nic moc,protože opravdu cítím vše dost silně,plynatost,kterou jsem běžně dříve nevnímala teď cítím jako dost nepříjemné tlaky.Nyní jsem vysadila naprosto vše (kefír,vitamíny,doplňky),již druhý den cítím úlevu,jen menší dozvuky,dnes jsem měla průjem,snad jen přechodně.Pokud budu i zítra bez problémů,bude evidentní,že za tím stálo vymírání kvasinek,nejpravděpodobněji po vysazení kefíru,protože jinak jsem proti kvasinkám v posledních asi třech týdnech nic konkrétního nenasadila.Chtěla jsem si nyní trochu odpočinout,po měsíci a půl bolestí a strachu z jídla jsem fyzicky i psychicky vyčerpaná,zhubla jsem šest kilo (i před tím jsem byla štíhlá,takže to moc ku prospěchu není),také mi dost ochabla pokožka,dělají se mi modřiny i po malém ťuknutí a praskají cévky.Chtěla bych vědět Váš názor,zda je možné že ty problémy skutečně mohlo způsobit to vymírání kvasinek a nějaký postup co dál.Tu radu,že mám vše vysadit už jste mi vlastně dal minule,to teď dodržím(akorát dnes večer jsem měla splín,tak jsem najela znovu na hořčík)Ponechám neagresivní stravu s vyloučením 5 jedů,jde mi ale o to,zda to bude stačit,bojím se aby se kvasinka znovu nezačala množit,někde na foru jste o tomto nebezpečí psal.Zda prozatím postačí ta strava ,aby se mi kvasinka nevrátila,co najíždět po tom až se mi to zklidní,popř. jak posílit tu střevní stěnu.Předem děkuji za všechny rady.