Nepatrí to sem, ale nechcem zakladať novú tému (založil som ich už koľko, 100?...)...
Mám obdobia, keď mám na pravej časti čela akoby "pupence" (malé, ale dajú sa vytlačiť, vyjde z nich niečo husté bielej farby, v maličkom množstve). Už celé roky. Niekedy je to "aktívnejšie", niekedy je to úplne nebadané. Samozrejme najviac to vidno po umytí tváre a čela, pretože sa to podráždi. Ľavú časť čela mám úplne čistú, rovnako zbytok tváre. Hľadal som rôzne obrázky s vnútornými orgánmi v súvislosti s tvárou, natrafil som na tento obsiahly článok .........
https://www.badatel.net/kompletna-mapa- ... ele-chore/ ........ ALE ANI Z TOHO OBSIAHLEHO ČLÁNKU SI TO NEVIEM DIAGNOSTIKOVAŤ.... Tie "malé ploché pupence" mám na celom pravom "kúte", smerom k obočiu sa ich množstvo "preriedi". V strede čela a v ľavej časti čela nemám nič...
K*RVA, mám za sebou množstvo shankapraksalán (posledné dva roky si ale robím len raz za tri mesiace), konzumujem pravidelne domácu kvasenú kapustu, bryndzu (žiadne tráviace ťažkosti, stolicu mám bez zápachu), čiže probiotík a prebiotík mám dosť. Nemám zapáchajúce vetry (a čuch mám veľmi dobrý, robievam si Néti). Robievam si roky derivačný kúpeľ, už 14 mesiacov sa denne uzemňujem mnoho hodín (minimálne 20 hodín denne), cítim sa fyzicky super, ale nijak to nepohlo s tými "pupencami". Ani denná 17 hodinová lačňovka roky praktizovaná s tým nič nespravila (ale ako píšem, nie je to badateľné každý deň, a nepodráždené to má viac-menej farbu pokožky, čiže bez upozornenia na to to nikomu do očí nebije), ani mnoho íné zdravé procedúry.......
Vyzerá to nejak takto, ako tu na obrázku (pridal som tam "pupence", ktoré samozrejme nemám čierne, len som chcel, aby ich bolo vidieť). Najprv som si myslel či to nemá spojitosť s olivovým olejom ktorým si natieram tvár, ale nemôže mať, pretože len táto časť čela je "pupencová".
Příloha:
tvár.jpg [ 30.82 KiB | Zobrazeno 13828 krát ]
Keď mi napíšete, že je to "problém s hrubým črevom", tak mi vysvetlite niekto ako je to možné, nakoľko nemám nikdy bolesti čriev, nemám zapáchajúcu stolicu ani zapáchajúce vetry (ak, tak raz za mesiac mám), konzumujem dostatok probiotík (asi ako jeden človek z 300???), stolicu mám pravidelnú (väčšinou dva krát denne), občas si spravím celej očistu tráviacej sústavy, jedlo konzumujem vždy BEZ STRESU, dôkladne žujem, neriedim tráviace šťavy vodou, používam HCL, vitamín D3, K2.......... A ako som už písal, nemávam bolesti čriev, ani bolesti žalúdka, ani "knedlík v krku", ani pálenie záhy.... To všetko už dlhé dlhé mesiace nemávam (bolesti čriev som nemával nikdy, teda možno pár krát v roku keď som mal hnačku alebo niečo, v minulosti).
(EDIT : nechcem ďalej "offtopicovať" tento topic, takže na otázky tázaujúcich odpoviem im do súkromnej pošty)