Sláva nazdar výletu...JUPÍÍ !!!
...tak se mi konečně podařilo zpacifikovat candidu-test dnes nádhernej, kompaktní slina na hladině drží už skoro hodinu...!
Děkuji velmi pane Jardo !! (zvláště za psychickou podporu a vedení a trpělivost...
, jakmile budu trošku při penězích tak Vám rád zas něco pošlu podle svých možností(i když to nevyžadujete
, teď sem momentálně totál v minus kontokorentu
)
Rád bych aby všichni co už jako já občas klesali na mysli a říkali si jestli celé to "blbnutí" a skákání od rána do večera okolo zdraví má vůbec smysl, tak aby dál vytrvali....já už okolo zdraví svého i rodiny skáču od rána do večera přes půl roku a už sem měl chuť s tím šlehnout....(díky skvělým lidem jako je pan Jarda a další, jsem s tím nesekl a doufám že aspoň něco z toho o co jsem se dělil s ostatními bylo a bude někomu(kvůli přehlednosti-vláknech) prospěšné...
Vyhraná bitva ještě ale nemusí znamenat vyhranou válku..
(candida se podobně jako borelioza může vrátit...takže my "uzdravení" se nesmíme vracet k návykům které by nahrávali nepříteli, a celoživotně dál posilovat imunitu a dělat neustálou prevenci(fungicidy, odčervovací látky, strava, jód, minerály, pH, apod...prostě osvědčené rady pana Jardy které jako KOMPLEXNÍ METODA po čase dají výsledek když člověk vytrvá dostatečně dlouho(to u někoho může být i možná pár let než se tělo dá dokupy...).
Pro ilustraci: včera jsem měl den, který si vyhražuju 1xTýdně na pelyněk+jód+hřebíček..., zdokonalil jsem to včera o 2h pěší rychlou tůru v přírodě
, a večerní koupel s mms, během dne 2x 1/2-1 káv.lž. peroxidu magnesia(poprvé mi test po peroxidu magnesia nevyšel dobře-sliny klesali dál ve vláknech, je nutné to brát si myslím aspoň týden nebo i déle, nestačí jednou).
Je to paradox, ale vlastně sem vděčnej že "díky" nemoci sem se dostal k těmto informacím, a dokonce i k těm které sem nehledal a můžu následně více chápat své blízké kteří dlouhá léta strádají ve svých nemocích a já sem jim dřív nedokázal být oporou...
Takže se člověk naučí více naslouchat svému tělu a druhým...Přeju každému aby ho nemoc nezdeptala...vždy více záleží na tom co jsme se byly schopni naučit a rozdávat během svého života(a i během nemoci...).
Good Luck!!