este dodatok
K tomu argininu a citrulinu chcem povedat ze samotny arginin nie je tak silny ked sa berie osobitne preto ej vhodna kombinacia arginin spolu s citrulinom co uz som pisal ved vies
a samozrejme v praskovej forme ak sa da zakupit vyjde to lacnejsie ako tablety. Ja momentalne uzivam arginin s citrulinom a skutocne uz po par dnoch a tyzdnoch mozem povedat ze je to super vec, beriem ta kpol na pol asi 3 gramy argininu a 3 gramy citrulinu k tomu denne nejake tie davky macy a kotvicnik na vecer. Tato kombinacia je skutocna pecka, davam si aj psyllium co mi cisti creva a pekne sa vykadim kazdy den, navyse psyllium cize ta indicka vlaknina ti v crevac hvytvara prostredie pre lepsie travenie a tak ti bude maca kotvicnik aj arginin s citrulinom lepsie travit a vyuzivat ich ucinne a prospesne latky. Takze fajn chlorellu si vysadil co vidim ako rozumne riesenie a myslim ze urcite ti pomohla ale skutocne naberat sa pri nej neda, skus psyllium kupis v lekarni za 3 ojro a das lyzicku rano aj vecer do caju vypijes a je to, budes kakat ako babatko a navyse ziadne napuchnute brucho ziadne vetry, myslim ze potom ti bude aj lepsie travit a tvoj protein a kotvicnik zaucinkuje este viac. Vsetko je v traveni, niekto sa laduje kilami doplnkov ale ak ma zanesene creva netravi mu to a pribera len tuky a nenaberie potrebnu kvalitnu hmotu.
Poviem ti moje osvedcene tipy:
rano lyzicka psyllia ktomu vela vody, o hodinku nejaky ten arginin s citrulinom ten dam aj na obed a k veceru, moc vecer ho zase neberiem aby som zaspal
, kotvicnik s macou beriem skor vecer a kupodvu sa mi z toho dobre haja, neskor tak hodinku pred spanim opat davam psyllium lyyzicku a zapijam cajom.
Mumio davam obden momentalne uz len, kedysi som daval aj dve tri tablety denne, kotvicnik mam aj caj ale uz tiez prechadzam na tablety aj ked arginin a citrulin mam v prasku a je to tak lepsie. Maca je tiez v prasku a ked ju davam do caju sypem do toho aj vitamin C z DM drogerky praskovy za 2 ojro a ma to aj lepsiu chut a Ccko jednak zvysuje ucinky macy a celeho napoja.
Cize ak chces nabrat pojde to jedine tak ze mas dobre zdrave creva a dobre travenie, ver ci never odkedy davam psyllium najem sa aj z jedeho rozka s natierkou a zapijem to cajom, jednoducho mi zrejme uz lepsie telo a creva vyuzivaju potravu kedze ich uz mam snad cistejsie preto nepotrebujem jest na kila ktore mi telo stejne nestravi.
ako zaklad je samozrejme protein kotvicnik a NO doplnky citrulin a arginin, maca nemusi byt je aj dost draha, taisto mumio je dost specficka vec ale stoji za to.
Ked sme uz pritom aj vcelie doplnky ako propolis alebo materska kasicka ta nabiju neskutocnou energiou a tie sa beru len tiez par gramov.
Takze vsetko je v crevach, ked nemas potrebu jest 7 krat denne a na nasytenie ti staci normalna porcia a nemas zakazdym vetry je to dobre znamenie. Ak je prostredie creva ciste ver tomu ze tie doplnky ti zaberu ako babatku mliecko a pojdes hore bez problemov.