Mat píše:
Na ranajky si dím cca 80g semin, ktoré úplne rozmixujem na kšu resp máslo. To zapijem 0.5l štavou pomarančovou neriedenou
Na obed namočím 100g pohanky+šalát cca 250-300g. Na večeru si dám cca 60g namočenej pohanky+ šalát cca250g.
Pijem štavy vodu z RO a trochu nízkomineral vody. Dávam si kelpp, vit C atd. A zasa som schudol.
Už mám iba 60kg kurva. Toto už začína byt vážne na hovno. Kvoli tej candide prisp. jedálniček. Ešte som nevyskúšal ani tú celozrrnú ryžu, ale už ju mám kúpenú, tú jasmínovú nelúpanú bio. Toto ma už fakt prestáva bavit.
Poraddte mi prosím čo mám jest, ked ani toto nestačí. Može toto moje chudnutie spos. iba samotná candida?
Najhoršiš je , že mne to jedlo chutí a vobec necítim po nom hlad. Proste ma to zasýti, no napriek tomu schudnem.
Minule som sa tešil,že aspon nejde ta váha dole a teraz toto. Čo mám teda jest(okrem pohanky a jáhel) aby som pribral, ale nepodporil candidu. Má si dat vica tých semien? Alebo čo? Už neviem ako dalej.
Ďakujem
Pokuste se pochopit, že kandida je velice tvrdý soupeř a nic Vám zadarmo nedá. Z toho, co jste popsal Vy nevyžijete a kandida ano, pokuste se na to jít logicky. Kandida vyloženě nesnáší kvašené potraviny, jako kysané sudové zelí a rychlokvašené potraviny pickles, dále jí dělá zle kokos v jakékoliv podobě, také laktobacily a fungicidní potraviny. Já osobně bych se zaměřil vyloženě tímto směrem a sestavil si jídelníček na základě těchto informací.
Na pomeranče bych se nyní vykašlal a přešel na melouny, ty odšťavňujte celé i se slupkou a před ovocnou snídaní je tato šťáva velmi dobrá. Také se dá bez problémů pít před zeleninou.
Snídaně nejlépe ovocná, například grapefruit, jablko, avokádo, kiwi, borůvky, švestky, ostružiny, maliny, jahody, kokosová moučka, nebo nakrájený čerstvý kokos, pár mandlí, lžíce lněného, nebo dýňového oleje, trochu skořice. Po jídle dodat laktobacily, nejlépe lžička Lepicolu.
Oběd jako příklad, základ tvoří sudové kysané zelí a vyberte si z těchto zelenin, fenykl, celer, pórek, česnek, brokolice, tuřín (brukvovité druhy zeleniny), kapusta, zelí, artyčoky, avokádo, brambory, cibule, cuketa, čekankové puky, černý kořen, červená řepa, fazole, chřest, karotka, kedlubna, křen, lilek, listový salát, mangold, mrkev, okurky, olivy, paprika, pažitka, polníček, rajčata, ředkev, ředkvičky, řeřicha, špenát. Velice dobrá je majonéza z naprosto čerstvého syrového vejce. Na jedno vejce, nedoporučuji dělat více vajec naráz, dáme cca 1 dcl oleje, trochu česneku, případně cibulku, malinko soli a jablečného octa. Celé vejce rozklepneme do mixéru, přidáme jablečný ocet a sůl, pustíme mixér na nejvyšší otáčky a malým pramínkem přiléváme pomalu olej až do zhoustnutí, potom ještě přidáme rozmačkaný česnek a pokrájenou cibulku a krátce promixujeme. Olej se dá použít jakýkoliv, ale každý také jinak chutná, mám to vyzkoušené z naprosto veškerých panenských olejů, ale jako u jiných potravin lépe vždy chutnají ty více škodlivé a tak zde je chuťově nejvhodnější panenský olej slunečnicový. Na zeleninový salát je tato majonéza opravdu super.
Večeři bych dal nejlépe opět zeleninovou, hlavně s kysaným zelím, avokádem a fungicidními rostlinami s tím, že majonézu bych nahradil kokosovou moučkou, jako koření dal majoránku, kurkumu, trochu pálivé papriky a lžíci lněného, nebo řepkového oleje.
Po většinu dne pijte melounovou šťávu, případně šťávy zeleninové a po večeři si opět vezmete Lepicol.
Pochybuji, že po této stravě lze zhubnout, ale kandida na ní žít neumí.