jiddu píše:
dost brutalny poznatok...ak by to bola pravda, tak vlastne vsetci, co si chcu robit pocas kvasinkovej diety ocistu pecene, tak by sa museli na to vybodnut, kedze tam je nutne popijat jablkovu stavu. hmmm, nieco mi tam nehra...chcel by som sa nieco opytat...v psychologii a vlastne vo vacsine filozofickych, ci inych systemoch postavenych na duchovnej podstate cloveka, sa uci, ze kazda choroba je urcity trest za nevyriesene tieniste stranky nasho spravania, zmyslania, ci konania...a teraz k otazke. pracujete na sebe aj tymto smerom? hladate na sebe, ci v okoli, co by mohlo byt z dusevnej stranky pricinou vasich problemov? menine alebo sa snazite odstranit negativne vzorce myslenia, citenia, emocii, ci okolitych vplyvov na vas zivot, respektive ste sa podujali k nejakej radikalnej zmene vasho zivotneho stylu (nemyslim zrovna diety a pohyb)? alebo zatial to riesite tvrdymi protikvasinkovymi dietami a sportovanim?
preco sa pytam? lebo minule leto som kazde rano pri kvasinkovej diete jedol pravidelne zelene jablka, ci hrusky a obcas aj melon a co sa tyka zdravotneho stavu, tak par tyzdnov ako by kandida zmizla...slinovy test negativny, ziadne nafukovanie, zdravotne problemy boli proste fuc...od jesene zas bolo vsetko spat, pricom pri dodrzovani ovela tvrdsej protikvasinkovej diety (ovocie som uz nevidel niekolko mesiacov) nemam ani zdaleka take vysledky ako cez leto...takze som zvedavy, ci sa tento isty scenar o par mesiacov zopakuje, aj ked uz teraz som presvedceny, ze na kvasinku je zrovnana psychika a dusevna pohoda ovela ucinejsia ako akakolvek najprisnejsia dieta...
JIDDU : Súhlasím s tebou..... Som presvedčený o tom, že negatívna psychika (negativita rôzneho smeru) má v akýchkoľvek (u väčšiny) problémoch podiel viac než 50%. Najjednoduchšie je však upraviť stravu, atď, porobiť detoxikácie každého druhu, trochu športovať. Výsledok stojí za to. No... často krát to proste NESTAČÍ, lebo aj po detoxikáciách môžu ostať rôzne psychické bloky, a veci, ktoré sme si v živote nevyriešili a trápia našu dušu, tie sa po detoxikáciách a zmene stravovania samé nevyriešia. Preto strava, rekreačný šport a detoxikácie... sú podľa mňa takých 40-50% úspechu. Lenže pokiaľ viem, tak 40-50% výsledok z písomky (hodnoťme zo základnej školy...) je taká "3-" .... Lenže tú "3-" ma ten, kto má RIADNE POŠRAMOTENÚ PSYCHICKU (a z toho určité zdravotné problémy fyzického charakteru), a všetko sa snaží vyriešiť stravou, pohybom a detoxikáciami. Taký bežný človek, čo sa stravuje zdravo (je to relatívne čo je zdravé a v akom množstve, atď...) a robí si rôzne detoxikácie, športuje pre zdravie, ten môže mať zdravie vďaka tomu na úrovni "2-", a možno aj na úrovni 2 ... a
KTO MÁ ZDRAVIE NA JEDNOTKU ? ... ten, čo žije bez strachu, nikoho nesúdi, je sám sebou, nič si neberie osobne, používa slová v komunikácii presne (ani proti sebe, ani proti iným - to ale ťažšie vysvetliť ako to myslím...), nič si nedomýšľa (radšej sa opýta), a robí všetko najlepšie, ako v ten moment urobiť vie
+ zdravo sa stravuje, sem-tam si robí detoxikácie, a športuje (zdravo).
POZNÁTE NIEKOHO, KTO MÁ ZDRAVIE NA SKUTOČNÚ JEDNOTKU ? NIE. ... pár takých ľudí ale existuje. V každom štáte pár (možno dvaja)....A prečo to tak píšem ? Lebo sme nezažili seba so zdravým NA JEDNOTKU, a ani nikoho takého osobne nepoznáme. Tí najväčší "machri" medzi nami majú zdravie NA DVOJKU. Smrťou by som označil zdravie na "5-".
dieta