dufour píše:
ahoj,no pozitivni a prekvapujici, ze mi napr.zmizel podle doktoru scela nelecitelny ekzem a take se mi jeste neobjevil. S tim jsem teda nepocitala .Mela jsem ho snad 15.let.Co u vas?jake vysledky
jste zaznamenali po pustu? pv33 ty mas urcite obrovskou praxi v pustovani.Jak je to u tebe?
a zdenek20 ..kez kdyby to bylo nejake to zapomenute inf.lozisko,budu doufat, ze pri dalsim pustu nebudu mit stejne problemy, to bych asi musela k lekari a ty nemusim.
nevite nahodou co by se stalo kdyby clovek udelal pust na vode ze studanky v horach? je podle vysledku asi tak stredne mineralizovana. docela by me to zajimalo.jinak pekny den preji
Co se tyka ekzemu, ja jsem mel nekolik let ekzem, ktery se neztratil ani pri rade pustu, nejdelsi 18 dni, ale ztratil se nadobro behem nekolika dni pri ociste podle Lysebethovy knihy Omladnete s jogou, je to predevsim cisteni strev.
K tvym problemum "jen občasná jakási dušnost či co spojene se zvášenou činností srdce a svíravím pocitem na plicích" bych se chtel zeptat, jestli jsi delala pri pustu klystyry?
Vetsina lidi asi tyto problemy nema, ale nekdo na to muze byt citlivejsi. Muze to byt neco jako rikal jeden muj znamy (neznam nikoho kdo ma vetsi zkusenosti s pusty), ze pri pustu mohou nastat problemy se srdcem a ze to lze resit klystyrama. Vim, ze jedne pani s rakovinou napriklad doporucoval klystyry rano a vecer, a to vzdy opakovane, ze az pak se dostane voda hloubeji.
Jeste poznamka k tvemu "podle doktoru scela nelecitelny ekzem". Podle doktoru neni vylecitelne temer nic, napriklad vysoky tlak, diabetes II, astma, lupenka, zlucnikove koliky,... Doktory nikdo neuci jak neco bez nasledku vylecit, to, co je uceji je cilene na trvaly prijem ze zdravotnich problemu pro zdravotnictvi a farmacii. Takze kdyz ti reknou, ze je neco nevylecitelne, znamena to jen, ze si to musis vylecit sama a ne ze to vylecit nelze.