Manga píše:
Zdravím,
mám intimní dotaz,
mám zvýšené pH v pochvě a s tím spojené neustále množící se nepříjemné bakterie,
které vyvolávají vaginální potíže a pálení při močení.Musím neustále pH snižovat různými vaginálními krémy či tobolkami/kapslemi.
Leze to do peněz, výrazně to sice pomáhá, ale jakmile neaplikuji potíže se vrátí.Nejvíce vše rozhodí
pohlavní styk.To se vždy 2-3 dny "léčím" vaginálními přípravky , které snižují pH. Laktobacily nepomáhají.
Je nějaký způsob, jak tyto potíže, vyřešit?Užívám eutyrox na sníženou ŠŽ. Mažu 1x denně progesteron a užívám 30 pregnenolonu.Beru guaranu , kokos.Obden 5000 vit. D, mám málo.Trávení mám velmi pomalé,stolice 1x denně,jde to hodně ztuha.Také se mi udělal hemoroid,
tak nějak více na stranu k poševnímu chodu, nevím zda toto také může mít souvislost, vždy ve výsledcích je e. coli. Kvasinkový test negativní.
Děkuji za zpětnou vazbu.
Když jsem byla těhotná,tak na konci těhotenství jsem měla taky tyhle problémy.Nechtěla jsem žádnou chemii,tak jsem navlékla syrový česnek na nit,udělala na něm pár vrypů,aby se účinné látky uvolňovaly a zavedla do pochvy.
Po pár opakováních jsem měla pokoj.Hlavně bacha na to,aby vám tam ten česnek nezůstal,pořádně ho zajistit.
Prý jsou dobré i urinové výplachy,ale ty jsem nezkoušela.Ale u vás by to chtělo asi i celkový detox.