Ahojte som tu nova ,velmi by som chcela poradit ohladne plesnovej infekcie -aspergillozy ,skusala som vsetko mozne a teraz po 3 rokoch alternativnej liecby uplne psychicky vycerpana som prijala Sporanox(ale nie od lekarov) a tomu som sa chcela vyhnut , pred par dnami ma tak vyrazne pichali pluca ,vzdy rano som vykaslala krv a nemohla som spat ani na chrbte ani na plucach ,dali mi antibiotika/upozornovala som ich ,ze môzem reagovat alergicky-neverili mi/.. a po 2 tablete silne bolesti ,opuchnutie (dala som si ich z dôvodu,pretoze som mala vazne strach zo stavu aky som mala a o sluch este)lekari neveria ,ze môze ist o plesnovu infekciu ,aj ked vykaslavam ,vysmrkavam a mavam to aj v stolici take vlaknite cierne huby?Môj priatel ma to iste ,ale kedze ja som na tom bola uz pred 4 rokmi tak zle ,ze som dobrovolne nezamestnana a on pracuje ,chcem uz normalne zit ,takto sa zit neda ,pred tyzdnom som bola na kolonoskopii,ktoru som predtym odmietla z dôvodu,ze to sama zvladnem

... mam na sliznici creva hnede skvrny ,biele ostrovceky ,a zdurene uzliny na tenkom creve ,este neviem vysledok,robili 5 biopsii,v hrudnom kosi mam nejaku hrcu ,pozväcsovane uzliny na krku ,v slabinach ,pod pazuchami ,na hlave na lavej strane drobne hrcky a mala som tiez hore na hlave,ale ta sa zmensila a asi aj v tom creve,na hrudniku mam akoby jemne atroficku kozu s bielymi fliacikmi a v kazdom fliaciku je taka malinka dierka a mam to uz aj na hornych oncatinach ,na lavej strane v okoli tych hrciek mam preriedene vlasy a lave oko velmi slabe a na prave ucho nepocujem ,takze chapete ten strach o sluch ,minuli sme nehorazne peniaze na vsetko mozne ,prosim,ked niekoho poznate ,ja navonok vyzeram ,ze som ok,ale opak je pravdou ,pred 4 rokmi som mala lymfoedem tvare ,museli mi pichat kortikoidy ,v tom dome uz nebyvame bol z roku okolo 1870 -par metrov od nas bola kaplnka a historicky cintorin ,uz sa priklanam aj inym ako pozemskym veciam ,takze keby ste vedeli ,co by som mohla urobit...Prosim (to co sa deje je na dlho to by som mohla pisat velmi dlho ,ale aspon zhruba toto.Dakujem Dufam,ze to ma aspon hlavu a pätu,tak trosku...