Hermina píše:
NOWOCAYN_2 píše:
nemení pH vnútorného prostredia pindulky
možná, ale to by pak mohl i menstruační kalíšek nebo pesar nebo snad i nitroděložní tělísko, jako běžná antikoncepční pomůcka. Myslím, že ten orgán je způsobilý si s tím běžně poradit, neboť i sperma, které je výrazně zásadité, mění PH
NOWOCAYN_2 píše:
... To radšej VYMEŇ PARTNERA....
překvapuje mě tato rada od člověka duchovně zaměřeného, který studuje tantru. Ta dbá na sladění dvou lidí a prohlubování intimity právě s jedním partnerem. Po dvaceti letech manželství přeci nevyměním někoho jen proto, že mám povolené svalstvo porody, sedavým zaměstnáním, věkem. Není to totiž o sexu, ale hlavně o začínající inkontinenci, i když zlepšení vede i ke zlepšení toho prvního.
NOWOCAYN_2 píše:
TO JE PREDSA STRATA ČASU, ukájať sa neživím objektom...
Když oba nejsou ve svých potřebách naladěni stejně (a v čase se to změnilo) a přitom si rozumí skvěle ve všem ostatním a mnohdy důležitějším pro společný život, nevidím v tom problém, zvláště, když ani toho druhého to nijak neuráží a naopak to dovedou využít společně k lepšímu uspokojení. A ženy jsou mnohem častěji uspokojitelné klitoriálně, takže se nemusí využívat pouze vnitřně.
Som trochu šokovaný - načo máš vnútrodeložné teliesko ? Aha, máš rada semeno často striekajúceho partnera v pindulke.... A čo keď Ti práve to teliesko spôsobuje TIETO PROBLÉMY ???????
Vymeň partnera - Myslel som tým nájsť si nového, a tohto nechať "stranou"... Aj tak je už nadmieru vystriekaný, a pochybujem, že by chcel pristúpiť na tantrický spôsob erotiky (komunikačná erotika), a prestať striekať... Len to ho silno pritiahne k Tebe, NIĆ INÉ, bez tohto nestriekacieho prístupu veľkú hĺbku vo vzťahu proste očakávať nemôžeš. Skúsiš ho na to prehovoriť ? ... Ak nie, nečakaj zázraky, ktoré sa tým pádom nestanú...
Píšeš o orgazmoch, ktoré si privádzaš (aj) vibrátorom.... Používaš ho aj na vnútorný orgazmus, aj na klitorisálny. Podľa tantry (tej skutočnej - starej tantry, nie paskvilu menom "neotantra") sú orgazmy nežiaduce (po tom, čo žena má s orgazmami bohaté skúsenosti za obdobie do takého pol roka, dajme tomu 100-200 orgazmov - ale vraj si orgazmy veľmi veľa žien mýli "s rozkošou"...). Keď už majú byť sem-tam dosahované, tak počas erotiky, a spôsobiť ich má partner. .... Ak sú orgazmy spôsobované masturbovaním, je to už smutný pohľad (iná vec je masturbovať "do nabudenia", a potom prestať - na to sa Tantra dííva ešte zhovievavo, hoci ani to nie je ideálne). No spôsobovať si orgazmy nejakým PRÍSTROJOM, to už je čisto len a len konzum, bez niečoho hlbšieho... Proste sexuálna neuróza (neurážaj sa, trpel som tým aj ja, do 23. roku života, a trochu tým trpím aj teraz,ale nie čo sa týka orgazmovania), ktorou trpí väčšina ľudí. Keď si predstavím, že strčím penis do niečoho vibrujúceho a vhlkého, a nakoniec sa do toho neživého objektu urobím dokonca bez pomoci vlastnej "anči dlaňovky" (ktorá len držala ten prístroj), tak mi až mráz behá po chrbte............... Mne je už nepríjemná aj predstava, že sa urobím na WC, či v sprche.... Je to TAK NEOSOBNÉ (zároveň by sa zdalo, že až príliš osobné, že?), neurotické.... ÁNO, robí to značné množstvo žien (vibrátor - zvnútra, zvonku).... Ale je to VEĽMI SMUTNÝ POHĽAD........... Oveľa normálnejšie by bolo, Hermína, keby si si našla "bokovku". Veď taká erotika so živím človekom, ktorý vie čo má v posteli robiť............NA TO SA VIBRÁTOR "NECHYTÁ" ANI Z TISÍCINY, a to akýkoľvek... .... Ale - TY CHCEŚ BYŤ "VERNÁ"..... Tak OK., BUĎ.......... Ale potom nemasturbuj prstami a vibrátorom........ Lebo to je jasný dôkaz toho, že potrebuješ vaic erotickej aktivity, ako Ti dáva manžel..... A nejaký zaujímavý muž môže byť bez ženskej nehy, a Ty to radšej zveríš do rúk svojim prstom a vibrátoru..... A Tvoj muž, keď už dostane chuť (menej často ako Ty, veď ako inak, veď keď spojíš vystriekanosť so zrelým vekom muža, inak to ani nejde...), tak sa do Teba urobí, a potom nie len že odkvecne na druhý bok, ale ešte možno aj to bol on, čo prišiel s nápadom vnútromaternicového telieska (ak Ty, bol to zlý nápad, intoxikuješ si organizmus)......
Divíš sa, že Ti radím nájsť si iného, keď uznávam tantru. Bolo by divné, keby som Ti to radil v prípade, že žiješ s tantrikom, a ste tantrici. Ale vy ste obyčajný pár, ktorý žije konzumným sexuálnym životom... A tak vás bude sprevádzať oboch túžba po "orgazmickom vyčerpávaní" až do doby, kým sa úplne "nevybijete", alebo do doby, keď už budete cítiť, že "ďakujem, orgazmus už radšej nie, stačí mi rozkoš"... No vyčerpanosť telesnej energie čchi už potom bude nemenná, a stav sa nezlepší... Tak sa skús na to "pozrieť"....
www.intimnosti.cz .... Stránka o tantre, najlepšia v "československu"..... A keď to dáte obaja do praxe, posuniete sa na vyššiu úroveň VO VZŤAHU, a V EROTIKE... Lebo krásna je "cesta za orgazmom" - nabudzovanie sexuálnej energie. Jej "zrušenie" formou orgazmu má byť (u ľudí, ktorí orgazmus zažili XYZ krát prípadne i viac, a nie u tých, čo len XY krát) skôr "RITUÁLOM", a aj raz mesačne je príliš často.
Zhrnuto : čím menej orgazmujú partneri, ktorý už zažili XYZ orgazmov v minulosti, tým VIAC SA BUDÚ PRIŤAHOVAŤ, a VIAC IM BUDE NA SEBE ZÁLEŽAŤ, BUDE VäČŠIA HĹBKA V EROTIKE, A OZDRAVOVANIE ICH TIEL A DUŠÍ POMOCOU EROTIKY. To sú niekoľkotisícročné skúsenosti tantričiek a tantrikov.
Hermína, podľa mňa máš pindulku oslabenú AJ z toho, že asi príliš často orgazmuješ. Orgazmus je ako TORTA. Zješ ju celú, je Ti pri jej jedení super, ale potom Ťa bolí brucho a si ospalá.
Orgazmus slúži na to, aby sme si ho PO JEHO DôLADOM SOPZNANÍ odopierali. Rovnako, ako je ROZUMNÉ si odopierať konzumovať tortu, fajčiť cigarety, piť colu, ponocovať, jesť zmrzliny, sladkosti, čipsy, atď - teda všetko, čo "TAK DOBRE CHUTÍ", ale ŠKODI NÁM TO. .....
Orgazmy nám boli "vnútené" "sexuálnou revolúciou", ktorá je druhý extrém "náboženského zakazovania sexu"..... SOM PRESVEDČENÝ O TOM, že v tom majú prsty ILLUMINÁTI, lebo TÍ SÚ SI VEĽMI DOBRE VEDOMÍ (aspoň tá ich donož, čo to zariadila), že KONZUMNÁ SEXUALITA (s orgazmami) ZABÍJA VZŤAHY MEDZI ŽENAMI A MUŽMI (a inými kombináciami). A to sa im samozrjeme hodí - vystriekaní muž potrebuje oveľa viac vecí, než muž, ktorý sa orgazmovania zdržiava. Ak poznáte ľudí, ktorí túžia byť bohatí, alebo majú prepych a stále ho nadobúdajú, tak vedzte, že títo ľudia tantrikmi NA 100% NIE SÚ. Lebo tantrici na niečo také nemajú čas, oni sa nebudú hrať "s hračkami", manažovať svoj majetok, striedať autá, vo voľnom čase vymetať smotánkové stretnutia a nakupovať zbytočnosti.... TANTRICI O TO NEMAJÚ ZÁUJEM, a preto chcú ILLUMINÁTI urobiť VŚETKO PRE TO, aby sa ľudia tantrikmi NESTALI, a aby orgazmovali a orgazmovali - INAK POVEDANÉ, aby muž nikdy CELKOVO nemohol uspokojiť ženu, a aby žena nikdy CELKOVO nemohla uspokojiť muža
Samozrejme, je to na Tebe, ako sa zariadiš. Prajem veľa šťastia v zdraví, a vo vzťahu. Ahoj.
Vševěd : daj si kliky, vybi si agresivitu inde. A - na zrelé ženy už "nie som". Človek sa mení, a ja som pochopil, že chcem už len mladšiu odo mňa. Mladšiu do 5 rokov. Spokojný ?