:lol: No jo, no. Už jsem si celkem dlouho neudělala masové období - byla jsem hlavně na vejcích, sádle, vývarech, zelenině a pečivu z kokosové mouky (málo mouky, hodně másla a vajec a ovoce - koření se to skořicí a chutná to skvěle
). Tak teď na chvíli zpátky k masu
Mám teď v lednici a mražáku 4 kg hovězího a vepřového, které čeká na snězení.
Večerní dávka vitaminů po jídle - K2, E, chrom, zinek. Chrom a E jsou bohužel v kapslích s rostlinnými oleji, které nesmím.
Zatím jsem asi nikde nezmiňovala, že se snažím si veškerou vodu
spinovat (daří se mi to tak na 50%). I pokud na spinování zapomenu, tak piju vodu odstátou a filtrovanou. Zajímavé video na téma proč nepít vodu přímo z vodovodu jsem našla tady -
https://www.youtube.com/watch?v=sbUtgWPBGjYUpraveno:
pH - mimo stupnici, odhadem tak 5.
Jídlo po měření - tulsi s želatinou a medem
Zhodnocení dne: dnes a předevčírem mi padli dva z mých oblíbených dodavatelů nepasterizovaného a nekonzervovaného kysaného zelí. Čekala jsem, že nějaké budu mít, ale ouha. Vepřové je bez kyselého doplňku bohužel škodlivé. Takže si zítra asi pořídím nějaké sice pasterizované, ale přesto použitelné kysané zelí, ať mám co jíst ke zbytku krkovice a ke klobásám. Jsem zvědavá, jestli to bude mít vliv na pH.