[quote="RenataF":22mrhy66]Bojuji víc než tři roky. Netušila jsem dlouhou dobu, že všechny problémy, které mám, by mohly pocházet z tohoto důvodu. Moje obvodní mě posílala na všemožná vyšetření, která by mé problémy zdůvodnily. Nic. Ztráta času ...dva roky bez výsledku...a konečné resumé, jsem psycho, pravděpodobně se nechtěla vyjádřit tak natvrdo, hypochondr. Až jednou mi moje kamarádka, která byla na vojenských misích jako zdravotnice, které jsem ukázala šílený povlak na jazyku, řekla, že vše nasvědčuje na Candidu.
Od té doby jsem nepozřela ani špetku cukru, ani mouky, řídila se vším, co jsem na netu a zde našla, první dva týdny diety mne připravily o 8 kg váhy a vypadlo to, že tímto způsobem se dobrovolně odpravím. Ale bojovala jsem dál, dieta o něco méně agresivní, kyselina kaprylová, Nystatin, syfon dědy kořenáře, všemožné čaje, koření atd, atd.. poctivě, jsem bojovník povahou ve všem. Stálo mne to šílených peněz, úsilí, odříkání..zde na tomto fóru, jsem rovněž získávala info, ovšem situace stále stejná.Naopak, pociťuji zhoršení ohledně problémů s kůží a pamětí.
Slinový test dělám denně... je občas o maličko lepší, ale druhý den bez příčiny opět zoufale typicky, okamžitě se sliny táhnou až ke dnu. Okolí a rodina mne má za blázna, který si naordinoval nemoc. Každá má zmínka u kteréhokoliv lékaře, zda ba se nemohlo o candidu jednat,u všech prošla mlčením.
Neboť nastoupily nové kožní problémy, jsem se rozhodla pro radikální řešení. Požádala jsem svou obvodní o nějaké vyšetření, které by candidu potvrdilo a pokusila by se o nějaké odborné léčení.
Bohužel jsem se setkala s reakcí, která podle mne k lékaři nenáleží. Reakce nečekaná, agresivní, nebudu popisovat, zkrátka maximální pohoršení...nic mi není, všechny výsledky, které jsem dosud absolvovala, by dávno signalizovaly, že něco v pořádku není. Jsem zdravá, měla bych si léčit duši a moje diagnoza je nejspíš pro psychiatrii, kam mi napíše doporučení. Co dál? jsem už zoufalá a nevím co s tím. je to šílené pomyšlení, že tuhle diagnozu lékař ignoruje, vidím, že nejsem sama, koho poslal doktor do háje. Na psychice to skutečně nepřidá a mám už pocit, zda skutečně nejsem šílenec, který nakonec skončí na léčení. Cítím, že ztrácím už sílu s tím cokoliv dělat, tři roky mne s tímto bojem úplně vyčerpaly. Nakonec jsem skutečně kandidát na léčbu na psychiatrii, ovšem vědomí, že se mi někdo bude patlat v osobním životě, traumatech, vzpominkách atd. které mne ještě více mou již oslabenou psychiku podkope, je ještě více ubíjející. Nemám již sílu. Ani fyzicky. prosím, co dál? Děkuji[/quote:22mrhy66]
Na psychouše raději rychle zapomeňte pokud nechcete být ještě více v hajzlu než jste dosud. Netvrdím že 100%, ale naprosto majoritní část psychiatrických klientů nemá vůbec žádné psychické potíže. Většinou mají špatné trávení, kandidu, zhoršená