sestřička píše:
Jsem zdravotní sestra a lidem pomáhám s čištěním střeva pomocí domácích hydrocolonů. Sady na domácí hydrocolon lze využít i na transplantaci střevní mikroflóry (transplantace stolice) v domácích podmínkách, s čímž jsem také mnohokrát pomáhala. Většina pacientů využívala TSM zejména na léčbu chronické kandidózy, dost jich mělo Crohnovu chorobu, RS nebo RA, ale zkušenost mám i se třemi pacienty trpícími boreliózou.
Co vím, tak jeden z nich se úplně uzdravil, což se potvrdilo i na vyšetření. Borelióza u něho úplně zmizela z krve. Ale ti dva další plánují další transplantace, takže zdraví zatím nejsou. Myslím, že o úspěchu především rozhoduje kvalitní dárce, který je majitelem perfektní střevní mikroflóry. Když je dárce zdravý a má perfektní imunitu, tak se uzdraví lidé i tzv. neléčitelných autoimunitních chorob. Zažila jsem několik přímo zázračných uzdravení díky TSM. Ovšem najít dnes zdravého dárce s perfektním imunitním systémem, to není snadné. A mimochodem, TSM nefunguje tak, že by imunitní systém příjemce posílil, ale přímo ho od základů změní. Budete mít po transplantaci imunitní systém svého dárce. Tak, jak je zdravý dárce, tak bude zdravý pacient po transplantaci.
Jsem moc ráda za Vaši reakci, alespoň nějaké povzbuzení. I když nevím, kde a jak hledat tu případnou dárkyni, je to přeje jen trapná záležitost. Taky neznám nikoho úplně zdravého a ono se to od pohledu nepozná...
Trochu mě vyděsil příběh, který tu někdo citoval: paní se vyléčila z kandidy tímto způsobem, ale TSM prováděla se svojí sestrou 5x - vždy po dvou dnech. Nedovedu si představit, že bych k takovému podniku někoho měla přemluvit; i jednou je dost. (Vidíte, i na to hledání zdravotní sestričky jsem myslela, neméně ožehavé..)
Kolikrát a s jakým odstupem jste případně Vy prováděla opakovanou transplantaci?
A měl by to být tentýž dárce?
Děkuji.