tomaka píše:
Dobrý den, přepadá mě docela nejistota, jestli je se mnou vše vpořádku..
Obecně při použití jakéhokoli druhu nálevu se při klystýru z "pokladu" v míse line po koupelně dost silný a nepříjemný zápach. Teda spíš smrad, puch.. Taková je to síla. Kolikrát je i mě samotnému z toho až na zvracení.. Co teprve, kdyby měl někdo druhý tu čest, to bych nepřál nikomu. Máte to podobně?
Klystýry provádím už nějaký rok. Druh zápachu na stravě zdá se nezáleží, pokaždé to smrdí podobně. Nedávno jsem začal s přidáváním jablečného octa do uriny, dnes jsem u 6 lžičkách/litr. Zápach stejný jako u 1, výsledek v míse také podobný. Stejně tak když použiju pouze vodu s citronem.
Také už měsíc popíjím denně skleničku kefíru z tibetské houby. Kolega co mi dodal houbičky si pochvaluje změnu v pocitech v břiše, já ale jedinou výhodu pociťuji v jeho chuti. Jinak u mě žádná změna.
Děkuji předem o komentář.
Tomáš
Tak problém může být v malé tvorbě žluče. Ta za normálních okolností dezinfikuje tráveninu a v podstatě odstraňuje zápach stolice. Možná by pomohlo udělat pár očist jater, nebo prubněte hořké byliny, černou ředkev, kapky od dědka kořenáře, nebo se v USA dá koupit i přímo hovězí žluč v tabletkách a funguje dobře. V podstatě funguje i kafe jak horem tak spodem, tedy možná by pomohl klystýr kávový.