Dobrý den Jardo,
chci Vás poprosit o radu. Již delší dobu mám potíže s trávením. Mívám časté průjmy a nutkání na stolici, které je docela neodkladné. Snažím se jíst zdravě, ale čato to v práci moc nejde. Ráno snídám až v práci, jelikož mám vyoperovanou štítnou žlázu, takže doma spolknu Euthyrox a jak přijedu do práce tak se nasnídám, většinou activii s rohlíkem nebo chleba s máslem a medem a čaj. Kafe už ani nepiju, nedělá mi dobře. Kolem pul 12 jdu na obed a casto mám do hodiny, maximálně do dvou hodin po obědě šílené křeče v břiše a musím okamžite na záchod. Mám průjem, ostře žluté barvy. Jakmile se střeva uklidní, do večera už na velkou nejdu. V období kdy mám ovulaci a menstruaci mívám bolesti pod levým žebrem, které mě oslabují a cítím se opravdu zle. Podotýkám u lékařů jsem byla a nikde nic nenašli. Slinivka, žlučník, střeva všechno v pořádku. Dali mi jen probiotika a dívají se na mě jak na blázna
Ještě jsem zapomněla říct, ráno po tom euthyroxu mám většinou stojici, která je jakžtakž formovaná, ale je takové potrhané neucelehé struktury, promiňte nevím jak to popsat, světlé barvy, bez nějakého výrazného zápachu.
Po tom celkovém vyšetření u lékařů zjistlili jenom nedostatek železa, který jsem pak brala si měsíc, ale nijak moc to nepomohlo.
Ještě k té stravě, kolem 6-té hodiny večeřím, to už jsou střeva v klidu.
Celkově už jsem z toho ve stresu, což tomu moc nepomáhá.
Přemýšlela jsem, že bych si udělala kůru klystýrem s urinou a pak očistu jater ostropestřecem mariánským. možná jsem ale úplně mimo a poradíte mi něco jiného.
Každopádně moc děkuji za radu, s pozdravem Katka.