Milandr píše:
Swen dik za rady,chcem saeste spytat, robim zatial klystir s pol litrom vody + aktivovane 4 kv. MMS1, kedze mam problemy s candidou, myslim,ze by to malo byt napomocne pri candide...Skusal som klystir aj s 3/4 l vody,ale nejak som to tazsie do seba dostal, citil som akoby mensiu bolest v creve,preto dalsi den som pokracoval zase s pol l vody+ MMS1. Urcite ale by klystir bol ucinnejsi s urinou,ze?? Od nedele robim podla navodu klystir kazdy den...dufam ze to je OK???
Stale sa neviem odhodlat na ocistu pecene,ale buduci tyzden som sa rozodol ist na to, z toho dovodu,ze mi v 12/2010 diagnostikovali pre akutnu pankreatitidu aj par kamienkov v zlcniku/ale urcize ich tam bude viac-mozno aj stovky malych...Tak isto mam bolesti chrbta uz mozno 15 rokov a myslim,ze tie bolesti by mohli po ociste pecene zmiznut,alebo sa aspon zmensit.....Neviem, to je moj nazor...
Milandr,
To ze mas potiz do sebe dostat vice jak 0,5 l klystyr je mozna tim, ze pri tom jis. Naprosto bez potizi by jsi mel do sebe dostat alespon 1 litr.
Na ocistu bych ti doporusil precist od Malachova "Totálni detoxikace". To je naprosto spickova kniha.
Co mohu doporucit ze svych zkusenosti:
Na celkovou detoxikaci je nejlepsi pust. Podle mych zkusenosti je napr. 3 denni pust se tremi klystyry mnohem ucinejsi, nez si davat klystyr kazdy den dlouhou dobu ale pri tom jist. No a kdyz clovek nezmeni jidelnicek tak je i klystyr celkem na nic, mozna dokonce kontraproduktivni protoze po klystyrech se zvysi ucinnost vstrebavani a tak pri spatnem (neboli nyni klasickem) jidle se jen vice jedu dostane do tela.
Abych pravdu rekl, davat si klystyr kdyz clovek ji, mi moc logiku nedava. Kdyz jis, tak v prvni rade vyplachujes to, co si do streva horem davas.
Zkousel jsem to. Jedl jsem pouze zelenou stravu a do toho klystyr, ale ucinnost je o mnoho mensi nez kdyz si davas klystyry pri pustu.
Kdyz drzis pust, tak hned druhym klystyrem delas ocistu protoze by jsi mel mit jiz po prvnim klystyru strevo ciste a tudiz uz druhy klystyr boura stare nanosy.
Kdybych mel seradit ruzne druhy detoxikace podle toho, za jak dlouho si clovek procisti telo, tak by tabulka mohla vypadar ZHRUBA takto.
Po prejití na ciste zelenou syrovou stravu: 3 - 6 mesicu
Zelena syrova strava + klystyry : 1 - 3 mesice
Pust bez klystyru: 14 -21 dni (aby clovek sel do takto dlouheho pustu tak by mel mit zkusenosti s pusty kratsimi a hlavne s popustovou navratovkou)
Pust s klystyry: 3 - 7 dni. Pricemz pust do trech dnu je v pohode pokud hned prvni jidlo nedas nejaky dobre propeceny stejk a aspon prvni den navratovky jiz jen zeleninu a ovoce. Nad tri dny uz musim navratovku opravdu dodrzet.
To je v pripade ze se chces procistit.
Pokud uz mas nejake zdravotni potize, tak by se mel drzet pust a to delsi nez tri dny. Po trech dnech prechazi telo na vnitrni vyzivu a zacina a podle principu priority zacina prvni likvidovat to, co do tela nepatri. Me stacily jen opakované tydenni nez jsem se dostal z potizi ktere jsem mel. Nebyla to nastesti rakovina, "jen" zanet ktery mi doktori nedokazali vylecit ani trojnasobnymi velmi silnymi antibiotiky.
Ohledne uriny, je to skvela vec. Nejen do klystyru ale i napr. na plisne na nohou atd.
swen
http://www.pustemkezdravi.cz