Jana píše:
Dobrý den,
na co zavěšujete tu nádobku s vodou? Já ji nemám kam zavěsit, takže s tím dost bojuju, aby ta voda vůbec tekla...
Dnes jsem se zděsila červenou barvou stolice, je možné, že to tak obarvila červená řepa? Není možné, že jsem si něco udělala při klistýru a teče mi krev? To by ale už asi bylo hodně zlé, kdyby mi tekla krev, že ano....
Co se týče urinoterapie, tak předsudky nemám, ale ta chuť je tak hrozná, je to takové slizké....a to jsem to raději naředila vodou a přesto do sebe víc než 3 loky nedostanu, mrzí mě to, ale nevím, co s tím...Kdybych to hodně zředila nějakou šťávou, má to ty samé účinky?
Díky za odpovědi
Jana
Vy nemáte v koupelně věšák na ručníky? Výškový rozdíl má mít cca 1,5 metru, to je tak ve výšce očí stojícího člověka.
Po červené řepě se vyplaší většina neznalých uživatelů, běžně se velice intenzivně obarví stolice a mnohdy i moč vypadá jako s příměsí krve. Není se čeho bát a ublížit si při klystýru, to by jste se musela opravdu hodně snažit, jinak to není tak jednoduché, to by vymřelo půl obyvatelstva planety. I kdyby krev náhodou ve stolici byla, tak to není až takový problém, pokud se nejedná o stav trvalý. Mnohdy může krvácet porušená céva konečníku, případně jiná drobná poranění, která se při pravidelném čištění zpravidla do tří dnů zacelí a problém se vytratí.
Urinoterapie je velice mocná zbraň, ale pro orální použití musí mít moč pH 7 a více. Také chuť, je například po obilovinách celkem mizerná, ale to už posoudíte sama. I to, je jeden z dobrých důvodů, proč nejíst obiloviny. PH moče se může rovnat celkem dlouho a na to, aby došlo k rychlé, ale ne trvalé změně a Vy si ověříte, že to jde, doporučuji Vám držet jednodenní monodietu. Celý den budete jíst pouze jednu z těchto potravin, meloun, okurka, rajské jablíčko, jablko a pomeranče a pít pouze šťávu z této potraviny. Ráno si změříte proužkem pH a předpokládám, že Vás jeho hodnota překvapí. Při tomto postupu je téměř nemožné, že se pH neupraví, ale bude to pouze na krátkou dobu, moč při tomto správném pH, třeba na pomerančích, má chuť jako matonka s příchutí pomerančů.