prokera píše:
Ahoj pv33, dávala jsem himalájskou neb o epsomce jsem četla i názory, že není nejlepší s ní při první šance experimentovat. Množství jsem jela dle Malachova = 1 rovná lžička na litr, pak nepatrně přidávala, protože mi to přišlo málo slané. Pila jsem po půl litrech a zřejmě moc chvátala na sifon, který jsem nakonec po 20ti minutách a vypitém litru a něco zkusila vyvolat klystýrem. Samozřejmě jsem po vypití každého půllitru cvičila. Po klystýru začal obsah střev odcházet. Vypila jsem do 5ti litrů vody, spíš o něco méně a už jsem věděla, že nemohu víc - cítila jsem, jak se odtok ze žaludku zastavil (nebo hodně zpomalil?). Snažila jsem se proceduru ukončit heřmánkem, vpravila do sebe půl litru a bylo mi tak příšerně, že jsem ráda vyvolala zvracení. Na chvilku se mi ulevilo, ale za 10 min už jsem cítila opět nevolnost, heřmánek střevy nevyšel ani když jsem se snažila vypít další skoropůllitr. Cítila jsem jak mi to sedí v žaludku, pořád ta hnusná nevolnost, hlava se mi točila, na omdlení mi bylo, cítila jsem šílenou únavu, že jsem prakticky nebyla schopná nic jen ležet. Rýži jsem do sebe rvala skoro násilím, pak ještě několikrát - cítila jsem potřebu něco jíst, ale rýže mě neuspokojovala (a to jí mám ráda), dnes mi vyloženě lezla krkem. Od té doby jsem ji jedla po menších porcích snad 5x. Nevolnost a únava jen zlehka ustupují. Nečekala jsem, že mě to takhle sejme
. Jsem celkem silný kus:) co se trávení týká - můžu jíst kdykoliv cokoliv a bez následků, ale mírně slaná voda mě teda dostala
....
Ahoj Prokero, to mnozstvi podle Malachova je OK, i s tim pridavanim. Mozna bys priste mohla zkusit cely jeho navod, ktery mi prijde stejny jako Lysebethuv. Nepouziva se tam hermanek a ukonceni se provadi vypitim vody a jejim vyzvracenim nebo jen tim, ze se prestane pit slana voda. V pripade vyzvraceni se uzavre sifon. A pak
nic nepit a nejist dokud nedas to prvni jidlo. Minimalne ten druhy pullitr hermanku po uzavreni sifonu zvracenim byla chyba. A at uz je hermanek lepsi nebo ne (v navodech z jogy neni, tak ho nepouzivam) nebylo dobre ho do sebe cpat s odporem. Ryzi jsem do sebe nikdy nasilim cpat nemusel, mozna byl problem, ze jsi mela v zaludku ten druhy pullitr hermanku, nevim.
A mozna ti zapracovala i psychika. Jak sama pises, je to divne ze te dostala mirne slana voda. Ale doufam, ze uz jsi v poradku a mas aspon procistena streva.
Mne je po sance vzdy nadherne, nevycisti jen streva, ale i hlavu. Kdysi jsem myslel, ze me hlava boli proto, ze kazdy den musi nekoho bolet a obcas boli i me, ze jsem zrovna na rade
. Ale pak jsem jednou udelal sanku kdyz me hlava bolela a hlava bolet prestala, prestoze normalne by bez prasku neprestala. A to jsem si overil vickrat, s tim, ze ted uz hlava bolet ani nezacina
. Takze i boleni hlavy casto souvisi s obsahem strev, stejne jak rada nemoci.