jajda22 píše:
Jarda píše-
Nic se po klystýru nepije a nucení na stolici odezní s posledním vyprázdněním. Zbytek uriny se vstřebá střevní stěnou a je potřeba počítat tak s jednou hodinou, než budete pít, jinak jíst můžete ihned po klystýru, to zpravidla spustí další nucení a střevo se vyprázdní.
Dotaz-když se klystýr dělá ráno na lačno,tak ani před se nesmí pít?Jsem zvyklá ráno pít minimálně 0,5 litru vody a když jsem to zkoušela bez pití před i po klystýru-málem jsem uschla-jak je to tedy správně?
A čemu vadí mírné napití 0,3-0,5 litru?Nikdy u mě žádná negativní reakce nenastala.
Začala jsem klystýry denně,pak ob den atd.-jak Jardo doporučujete,ted 1-2 krát týdně,ale vůbec nedělám na vícero napuštění jak někde píšete-vadí to? Používám urinu.
Zahlenění se nějak moc nelepší-bílé jedy nejím,jen občas maso.Asi za to může sirná patlanice z tvarohu-ale strašně mi chutná,nejím ji každý den.Nebo se tělo jenom stále čistí?Silnější odhlenování u mě začalo když jsem začala pít ráno solanku,jinak jsem nedávno po trojčátku.
Ted se chystám na citronovou kůru na rozpouštění kyseliny močové-podle rozborů ji mám sice v pořádku,ale v kyčli mi při chůzi praská,kolena bolí,tak snad to nebude na škodu?-vypije se za 12 dní štáva asi ze 150 citronů-nedělal jste někdo?-je to podle Tombaka-jen jsem si množství upravila na polovinu-on tam píše u těkých případů 300 citronů-snadi i kvasinku by to mohlo poškádlit-ne?
co myslíte? děkuji
Já piji běžně před i během klystýru. Většinou ořechové mléko nebo šťávu. Po klystýru nepiji a jím zhruba tak za hodinu.
Ale je to spíše individuální.