Dobrý den pane Jardo, dlouho jsem se tady neozývala, vytrvala jsem v dietě a tak už mám 4 týden protikvasinkovky za sebou
, tělo si na to docela zvyklo, depky se zmenšili, zhubla jsem hned těch 5-6 kilo, cehož jsem se docela lekla, ale pak se to zastavilo a byl klid, váha na 46 je myslím optimální...Můj jídelníček byl přesně podle tabulky, která zde byla uvedena. Jedla jsem zeleninu - vařenou, syrovou, dušenou a pečenou, ořechy,trochu ryb, možná 2 x maso, mléčné výrobky - kozí,ovčí, tvrdé sýry a mozarelu, tak 2 vajíčka natvrdo týdně...Klystýry, všecko jak píšete. Ted jsem začala přidávat potraviny z 3 skupiny - lilkovié, batáty, chci si dát černé olivy, včera jsem si poprvé udělala ovocnou šávu - kyselé jablka a grep, no nic lepšího jsem snad v životě nepila
. Jinak můj jídelníček ted vypadá např - ráno kozí jogurt bílý,pak para ořechy cca 10 dkg (nebo semínka dýně slunečnice, nebo kokos s trochu kokosového oleje) - jinak třeba lískáče mi moc dobře nedělají a mandle taky (průjem), obd pečené cukety míchané s pečenými batátami a velký míchaný salát, pak pár ořechů a večere salát ze sýrem, nebo jedným vajíčkem natvrdo, pokapaný lněným olejem a citrónem...Zeleninu jako hlavní jídlo peču, jako přílohu mívám různej salát...Snad je to dobře...Ted jsem si koupila čokoládu slazenou stévií, tak po kostičce snad už můžu - v tabulce je to povolené. Pití - doporučené čaje a voda s citronem, jo měla jsem panáka slivovice - návštěva rodičů, jsem prostě neodolala. Beru vitamíny C,E, B a jod. Na takovéto jídlo sem si docela zvykla, až se sama divím...Doporučila jsm dietu i mamce - snad bude taky mít sílu na to jí vydržet alespon ty 4 týdny...Já chci pokračovat dál. Plet se mi změnila, zlepšila - není však ještě "dobrá".Místo suché, červené, alergické, podrážděné pokožky mám tvář přirozeně o dost mastnější, cítím, že kůže tolik netrpí a je odolnější, mastnější a tolik nesvědí, taky po tělě mi zmizeli suché mapy..Mám na obličeji ale pořád červené mapy- jako když jste s dávněji sedřel a zůstala Vám červená kůže po strupu, nebo jako po spálení suníčkem, ta mapa je trošičku vystouplejší, a drsnější...na pravé tváři je to víc, mapa jde od spánku po tváři k nosu, levá tvář je lepší, tam se mi ale zase dělají vyrážky...není to prostě dobrý, ale změnilo se to...Čím to myslíte může být? nemohla bych Vám poslat fotky, pokud by to třeba omohlo a mohl by jste mi poradit...Nevíte co dělat dál, jak proces úzdravy ještě podpořit? Ještě jsem se chtěla zeptat - myslíte, kdy bych si mohla dát trochu vína? mám neskutečnou chut na červené víno, čeká nás dovolená, tak byl by to velký prohřešek dát si trochu vína mohla bych něco důležitého pokazit?
Jiank kvasinku jsem už asi 14 dní v pliv. testu nenašla
. Pane Jardo, i když nemám plet ještě v poho, vím, že se to celé vyplatilo a dieta mi pomohla...Děkuji Vám, fakt moc, věřím tomu, že jít touto cestou, určitě každému pomůže...vážím si moc Vaší práce a času!!!! Dííkkyyy