Dobrý den, rada bych se tu poradila...
Po přečtení knih od G.P. Malachova a I.P. Něumyvakina mi došlo, že není jiné zbytí, než změnit úplně vše. Je mi 40 let cca od 15 let trpím na neustále ucpaný nos, únavu, motání hlavy, slabost, málo energie, a velmi řídkou stolici a také bolestmi bederní a krční páteře, ted se přidaly bolesti zubu, ale asi budou souviset se zanešenými dutinami...nevím, hrozně se mi zhoršil zrak což je podle knih pana Malachova zpusobeno hlenem v oblasti hlavy, takže se snažím vyčistit jak dutiny, tak střeva, nevím jestli dutiny čistím správně, každý večer si napařuji hlavu na nějakým bylinkovým čajem nebo sprchou a vyplachuji solným roztokem konvičkou neti, ráno vypiju několik doušku moči a znovu močí vyplachuji nos, dutiny se sice čistí, ale někdy jsou ucpané tak, že voda nosem ani neproteče, střeva čistím klystýry s několika kapkami peroxidu vodíku, chci dělat i urinové klystýry.
Chci se zeptat, jestli jsou klystýry vhodné i pro člověka, který má řídkou stolici?? Nejsem schopná udržet to v sobe ani pár minut a hned běžím

, mám vytrvat, je to pro mě vhodné?
Stravu jsem změnila podle jídelníčku pana Zajíčka, ale zkouším to pár dní, do té doby jsem sice jedla hodně ovoce a zeleninu a pila štávy, ale jedla rýži brambory, tuńaka, dušenou zeleninu,často jsem ujížděla na sladkostech to už ted nedělám a vařenému jídlu se vyhýbám
Mužete mi prosím poradit, jak svuj stav zlepšit?
Dekuji Denisa