SemTamTuPrídem píše:
Pamätám, keď som sa silno tešil (nepreháňam) na kávové klystíry, lebo mi prišlo super, že sa dá takto detoikovať pečeň cez hrubé črevo formou kávových klystírov..........ALE......ja osobne som dosť citlivý na kofeín......Až tak, že som musel volať sanitku (stŕpnutie celého tela po kávových klystíroch). Nedal som si povedať, šiel som do toho znova, a volal som sanitku druhý krát (prišli teraz zdravotní bratia, predtým zdravotné sestry). Nebrali ma ani raz, lebo sa to zlepšilo kým prišli, ale ja som sanitku volal dva krát v živote, takže nech si nikto nemyslí, že som to preháňal, a že ju volávam bežne. Čo tým chcem povedať ? Nech si to každý vyskúša, ale ten kto bude mať blbé stavy (prisilné vybudenie, trpnutie, výrazná únava) po kávových klystíroch, NECH S NIMI NEPOKRAČUJE....... Takéto stavy nebudú mať nič spoločné s "detoxikáciou"...... To je proste precitlivelosť na kofeín.
Ja osobne nepijem ani kávu (pil som 10 krát v živote asi), ani colové nápoje, ani kofeínové čaje, nič........ Možno aj preto som tak drasticky reagoval. Kávové klystíry sa majú dávať viacero za sebou (návod tu je spomenutý), a takú frekvenciu ja už nezvládam.... Žiaľ, jeden nálev denne nestačí, tak mám smolu, musím pečeň detoxikovať doplnkovo nejak inak.......
Tak to je proste smula, ale co se da delat? Nic. Naslouchej svemu telu a co mu nesedi, to uz radeji vickrat nezkousej. Ja kdyz jsem delala kdysi davno svuj uplne 1. kavovy klystyr, tak jsem nespala celou noc a tu dalsi jsem usnula az nad ranem. Ani ja kavu nepiju. Predevcirem jsem si ji ale osel jeden dala, celkem slabou a miniaturni kavicku, nevim co me to raflo, proste jsem na ni dostala obrovskou chut po 100 letech a zase jsem 2 noci nespala, ne a ne zabrat ...no des a hruza!
Ale dobre me tak, nemam delat takove hluposti, kdyz vim, ze se to memu telicku vubec nelibi. A jsu ted uz myslim ze vylecena, no more!