Dobrý den přeji a prosím zkušené o rady.
S trhlinou se trápím xlet,kdybych tak na tyto stránky přišla dřív

Možná bych předešla mnohým problémům,je fakt že jak se mi ulevilo nebyla jsem důsledná.Asi měsíc už to tu vše pročítám a mám v mnohém zmatek.
Nutně potřebuji mít měkkou stolici,daří se mi asi 2měsíce protože jsem nasadila bezlepkovou stravu,dceři byl zjištěn lepek dědičně tak s velkou pravděpodobností ho mám i já.
Koupila jsem si lepicol,objednala chlorid hořečnatý,zinek,vit E,ascorutin a ted nevím či bkomplex,nebo jen vitaním B6?Mám i křemík a vitamín D?
Fisura se mi strašně špatně hojí,celkově se mi špatně hojí rány,mám i obličej jak puboška ve svých 40tiletech.
Klystýry jsem si dělávala,ale jak byla prasklina živá tak mě ten tlak zhoršoval,tak si dělám výplachy balonkem,s heřmánkem,kontryhelem,řepíkem.....před měsícem když jsem se začetla do těhle stránek jsem si dělala miniklysma urinou a jednou jsem dala i 2litry ale pak zase přišla stolice s něčím co mě tam škráblo a zase mě to začalo bolet.
Urina ze mě vylezla a děsně jakoby byla horká,tak jsem radši začala s bylinkma a trochu mě to uklidnuje.
Něco mě tam jakoby škube jakoby zánět,přitom když si tam mačkám prstem nic tam necítím,jen směrem ke kostrči tlak jak modřina.Doktor mě řekl že tam mám shojenou fisuru a že tam nic není,tak si říkám jestli pod fisurou se mi něco nedělá,nebo prostě nechápu co by tam mohlo tak zlobit.Nebo jestli je ta sliznice tam už nějak oslabená?Na velkou chodím v pohodě,nic mě nebolí v první chvíli,až po defekaci cítím tlak a občas mě tam zaškube jak zánět.
Na velkou chodím v pohodě díky toho že jsem si nasadila bezlekovou stravu,jinak jsem dva roky řešila co jíst a jak jíst,ale i tak dolazuji.
Na snídani jsem si dávala bezlekové vločky odmočené se sl.semínkem a ráno dala do jogurtu s bananem,svačinka jabko či banán.Oběd mívám saláty s masem,hodně jím pohanku,nebo celý vařený brambor.Polívky zeleninové,vývary občas.
Dočetla jsem se něco o tom že vločky nejsou moc dobré kvůli plísním?Je lepší snídat tu pohanku?
Kdysi jsem zkoušela stravu dle mačingové,měsíc jen zelenina a měla jsem zaděláno na zácpu,asi mě prostě jen syrová strava nesedí,mám pak bobkovitou stolici jako králík.Dlouho jsem měla problém se suchou stolicí,první bobek mi natrhnul zadek a zbytek vyšel už dobře ale léčila jsem trhlinu dokola dokola.
V prvé řadě musím řešit stravu abych chodila na toaletu měkce.To snad vyřeším tím hořčíkem,ale nemohu ho brát jak je tu psáno do průjmu,ten průjem mi zase natrhne trhlinu

Pak ten lepicol.
Piju opravdu hodně,na lačno půllitru teplé vody s oliv.olejem a kokos.olejem a citronem.Pak si dám kafe,a pak zase půllitr vody,mezitm ten lepicol,pak posnídám.Denně vypiju až 4litry,bylinné čaje,mám chutě na hořké,takže si dělám směsky a přidávám pelyněk.Nesladím ,a denně běhám a cvičím.Miluju máslo,musím si občas dát plátek másla.
Chtěla bych si nechat udělat ty krevní testy,at vím hodnoty vitamínů a minerálů at vím co mi chybí.
Ale co bych ještě mohla vylepšit?Tu urinu zase začnu,a chci jí dělat pravidelně vím že je to asi to nejlepší,ale ted mi fakt udělaly dobře ty bylinné odvary.
Promázávám žlutou mastí,masíruji ten konečník,používám dilatany na uvolnění křeče konečníku,a cvičím i jelenní cviky.
Čím vyživit ještě tu sliznici at se mi to tam dobře hojí a netrhá?Dělá mi dobře teplá voda,ta studená mi nedělá dobře,tak nevím či to nějak překonat,nebo opravdu dělat to co tělo cítí že je dobré?Mimojiné jsem se dočetla že léčí škrob ze syrového bramboru,tak jsem začala ještě na lačno dávat do sebe z brambory lžici škrobu.
četla jsem o čípcích z konopí,tak nevím zda ještě zkusit i to?známá mi dodá udajně velmi silnou domácí mast z konopí,jen nevím ještě jestli je to z rostlinky nebo ze semen.
Mám pocit že můj život je o tom,že řeším co sníst,které vitamíny jíst,pořád něco zapíjím,jo i laktobacily.....není přespříliš třeba i na škodu?
A ještě stý dotaz prosím máte někdo zkušenost s hirudoterapií?Hodně jsem o tom četla jak to léčí hemeroidy,trhliny různé záněty.....
Děkuji předem všem za rady ,které jsou mnohdy k nezaplacení!!!