Mám otázku...
Raz mesačne si robím sanhkapraksalanu.... Po nej mám prirodzene najviac "čisté" hrubé črevo, takže v ten deň (a aj na druhé ráno či doobedie) si robím
3 až 4 300ml klystíry zo starej uriny, alebo z mixu starej a odmrazenej na 1/3 či 1/4....
Dajú sa takéto 3-4 liečivé, silne detoxikačné urinové klystíry brať ako dostatočne efektívna očista hrubého čreva, aj keď sú prevádzané "len" 1x mesačne (1x mesačne tie spomímané 3 až 4 klystíry po sanhkapraksalane, keď už zo mňa odtiekla všetka slaná voda aj so stolicou) ?
Hľadám si totiž taký "štandard", ktorý chcem dodržiavať možno aj celý život...
Moja urina obsahuje (aspoň zatiaľ) prebytok DHT (dihydrotestosterón), preto ju už X mesiacov nepijem, ale raz mesačne sa ňou (fermentovanou či odmrazenou) poriadne "vyklistýrovať" nepovažujem za problém z hľadiska príjmu DHT....
Stolicu mám nezapáchajúcu, pravidlenú, každý deň (raz či dva krát, pričom jem 2 jedlá v 2hod okne), takže hrubé črevo sa mi udržiava v dobrom stave samo o sebe.
Totiž pán Jarda tu na fóre niekde písal, že stará či odmrazená urina pri klystírovaní dokáže celkom "divy" (vytiahnuť nejaké hlieny z brušnej dutiny, atď - proste zasiahnuť svojim detoxom aj do iných orgánov v brušnej dutine, nie len prečistiť výstelku hrubého čreva), a ja chcem vedieť, či stačia také klystíry
3-4 v priebehu 24 hodín raz mesačne s tým, aby sa v kombinácii so sankhapraksalanou (1x mesačne) dalo hovoriť už o takmer špičkovej starostlivosti o detox cez hrubé črevo, pokiaľ je to praktikované pravidelne, 12x ročne, možno celý život.
Ďakujem za odpoveď.
Pří zvýšeném DHT bych klystýr vlastní močí neriskoval, protože je možné, že stopy DHT mohou zůstat v moči i po fermentaci. Některé hormony jsou téměř nezničitelné, dobrým příkladem je voda ve vodovodním řádu, která prošla filtrací a chlórováním a přesto jsou v ní hormony antikoncepce, které likvidují lidské zdraví. A v řekách dokonce ryby pod vlivem hormonů z antikoncepce mění své pohlaví (viz. film hormonální akvárium).