Taky jsem si říkal. Navíc to není jednoduché všechno sníst a přece jen nemám až do odpoledne žádné sacharidy.
Jen už nevím, jak to rozházet, chtěl jsem sacharidy jíst zvlášt a né s dohromady s bílkoviny. Jak by to bylo nejlepší rozházet? Přidat k něčemu, spojit nějaké jídla, přesunout?
Zkusil jsem to upravit takhle
8:00 - dva bílé jogurty, bez laktozy (10g tuku, ale nějaký gram sacharidu tam je) + min 30g dýnové semínka/slunečnicová + posypu mletou skořicí + jablko a mandarinka 10:30 - 200g goudy + okurek/ředkvičky + jablko a mandarinka 13:00 - 200g krutího masa na pánvi + 60g ghí + zelenina (kedlubna, peginské zelí, paprika, rajče,..) 16:30 - smoothie: banán + jablko + kiwi/boruvky/maliny,... přidám lžíci rybího oleje 19:00 - 5x volská oka + 50g ghí + jarní cibulka + zelenina
Ale potřebuji názor na dvě jídla
Gouda - předpokládám, že je ok - málo laktozy, tučný, tvrdý, ale kupuju v sýrárně mladý, ale zkusím možná ten uleželý
A ten jogurt.. je to od Natures promise free form přepíšu info na obalu, nenašel jsem ho na netu
Smetanová bílý jogurt Kysaný mléčný výrobek, obsah laktozy <0,01g ve 100g, nejméně 10% tuku složení: smetana (10% tuku), jogurtová kultura, laktáza na 100g: 120kcal 10g tuku, 4,2g sacharidy, 2,7 cukry, 3,2g bílkovin, sul 0,09g
Co myslíte? Děkuji
|