Tolar píše:
-))Rozumim.Napsal jste to krasne a dekuji za odpoved.Cetl jsem Vas pribeh nekolikrat a obdivuji Vas kazdy den.(rok a pul) Vim ze kdyz jde do tuheho clovek udela vse.Ale ma to i sve ale.Uplne kazdy na to nema a znam pripady co to vzdaj,nebo uveri doktorum.I kdyz v roce 1982 mi bylo 2 roky uz trochu malicko jsem za tu chvilku videl.Nevzdavat se to je a muze byt mistrovstvi.Kdyz je clovek dole ma dole i sebevedomi.Jak kdy no.Vy jste ale velky clovek!!Obdivuju Vas,ze Vam bylo fakt hrozne zle a jeste jste se dokazal postavit nazorum doktora.To je obdivuhodne!!Dal jste trpel jak jste se z toho dostaval,uleva neprisla urcite hned.Po vsech hruzach prislo zdravi.A pak tenhle server!Vy chcete pomahat lidem aby se taky citily lepe.To uz semnou hnulo opravdu moc.To Vase velke cislo prispevku!!!Energie,trpelivost s lidma,premysleni o problemech jinych.A to Jardo nepocitam Vas soukromi zivot,podnikani.Vy jste pro me neuveritelne velka osobnost v tomto state,klanim se Vam k zemi,jsem Vam vdecny a drzim Vam ve vsem palce a snad budete jeste pokracovat,ja totiz moc rad sedim mlcky v lavici v ten moment,kdyz stojite pred tabuli Vy...Tolar
Vidíte, to by jste měl říct mojí manželce, ona má stále dojem, že jsem dost líné stvoření a u toho kompu vlastně marním svůj čas, zatím co bych mohl třeba pomáhat zedníkům, nebo dělat jiné zodpovědné práce.