Vazeny pane Zajicku,
nejprve bych Vam chtela moc podekovat za Vase stranky a za vse, co delate. Je to neuveritelne a moc si toho vazim.
I ja se pomalu davam cestou zdraveho zivotniho stylu a hlavne stravovani a mam na Vas par dotazu.
Momentalne drzim 7denni hladovku a piju jen balenou ledovcovou vodu. Hladovka probiha celkem bez utrap, az na obcasne pocity slabosti. Letos to je moje treti 7denni hladovka a az ted jsem se konecne odhodlala k provadeni kazdodennich klystyru. Ale musim se priznat, ze to neni zadna slava. Mam problem do sebe napustit vetsi mnozstvi tekutiny (ted puzivam urinu a i prevarenou vodu). Dnes je to paty den hladoveni, cili paty klystyr a stale mam problemy - tekutina do me moc netece, jako by ve mne bylo neco ucpane, uplne citim, ze tam "neco" je. Pokazde musim hadicku povytahnout, aby do me neco vubec nateklo. Je to docela zdlouhavy proces. Nevite, co by to mohlo byt?
Napoprve do sebe naliju jen cca 200ml a ihned musim na WC. Na podruhe se mi vzdy podari cca 700 - 800ml a udrzim to tak 7-10min. Vcera jsem si delala dva vyplachy za sebou, nejak jsem citila, ze je to potreba. A dost me zarazilo, ze po peti dnech bez jidla a kazdodennich klystyru ze me vyslo spousta vykalu! Mimojine skoro każdy den ze me vyjdou ty kvasinky - z jedne z diskuzi na Vasich strankach jsem usoudila, ze to jsou kvasinky. A skoro kazdy den, kdyz do sebe dostanu pri klystyru tu prvni davku (cca 200ml) a musim hned na WC, kape ze me i krev. Mam trochu strach.. Nevite nahodou, cim by to mohlo byt zpusobeno?
Jeste je asi nutne podotknout, ze v podstate cely zivot trpim zacpami. Na WC chodim tak 1x tydne, nekdy i za 10 dni. Zkousela jsem mnoho zpusobu a overenych rad a jedine, co mi vzdy dokonale procisti streva je vecerni popijeni vetsiho mnozstvi vina a rano to jde samo
Dale bych se chtela zeptat, i kdyz vim, ze to patri do jineho fora, jestli je vhodne po hladovce provadet Sankhapraksalanu. Hladovku ukoncim uz zitra pak budu jist jen velice lehka jidla a dale provadet klystyry a o vikendu bych chtela prave zkusit Sankhapraksalanu.
Predem Vam moc dekuji za odpoved a Vas cas
S pranim hezkeho dne