Už jsem psala do tématu Kefírová houba,ale pak mi došlo,že tam to nepatří ,protože tam je spíš inzerce,tak se omlouvám.
Kopíruji co jsem tam psala:
"Prosím,kdo má zkušenost s kefírovou houbou -včera večer jsem pila prvně kefír z této houby, dnes během dne jsem pokračovala. Dnes ráno jsem měla moč zakalenou,neprůhlednou, až jsem se lekla
to samé i ted odpoledne.Jindy ,vím stoprocentně , mám moč nezakalenou,čistou. Máte to po kefíru taky tak?
Nebo mám něco řešit ?(očistu,detoxikaci,......)Děkuji."
A ted pokračuji...další den po nálezu zakalené neprůsvitné neprůhledné moči, byla už moč ok. Takto je to doted. Mimo jiné,zkouším klystýr asi dva měsíce ,a tak třikrát do týdnu,s tím že ze mě jde ke konci množství jakoby průhledného slizu. Jsem na ketogenní dietě. Ted jsem ale udělala klystýr v jednom dnu,po sobě,celkem 4 těsně za sebou, aby tekla čistá voda. Na konci třetího(při odchodu z těla),a v celém čtvrtém,a i půl dne po něm,ze mě jdou kusy hnisu,jako zelené nudle,prskance,když to vylovím,je to měkké,takový shluk,roztřepené okraje,sem tam malilinko krve. Včera toto šlo víc menších kusů a světle zelených, dnes jde hodně velkých kusů,světle ale hlavně i tmavších zelených(jako zelená rýma),třeba i 1,5-2 cm.Tyto dva dny se mi oproti jiným hodně točí hlava,jsem taková v polospánku. Prosím,kdo má tip jak se toho zbavit?( toho ve střevech). Velice děkuji všem přispívajícím za užitečné čtení, toto by se mělo povinně učit ve škole
,zdraví je to nejdůležitější pro člověka.