Molca píše:
Dobry den. Asi pred tyzdnom som robila urinovy klystyr, dostala som do seba cca 1 liter, co sa mi naraz
este nikdy nepodarilo. Potom vsetko prebehlo ako malo. Lenze potom som si sadla a za kratku chvilu sa mi
ako keby smerom hore /k hlave/ nahrnulo /ako ked ide niekto odpadnut/ take stilave teplo. Ano, stipala ma
cela hlava, ale dalo sa to vydrzat. Mam pocit, ze prave odvtedy sa citim velmi unavena, bolesti hlavy sa
striedaju po celej hlave /hlavne v prednej a bocnych stranach/ a ocitim smerom k hlave take mierne navaly
tiez stiplaveho razu, alebo neviem, ako by som to opisala. Az sa zacinam desit, co to je so mnou. S istotou
neviem, ci tieto stavy mam od klystyru, ale tento "stiplavy naval" mam odvtedy.
Stalo sa to niekomu?
A este jedna otazka: co by sa stalo, keby som do seba dostala cez klystyr co i len kvapku nejakeho chemickeho pripravku,
napr. toho, cim sa umyva WC? Diky.
Tak pokud jste tím rozvířila nějaký bordel, nebo dloubla do dobře zabydlených parazitů, není se čemu divit, ale pak bych to asi opakoval, aby se tělo mohlo vyčistit. U té WC chemie jde o to jak co, něco moc nevadí, ale některé super šmejdy mohou silně vadit i v nepatrné koncentraci. Měl jsem dokonce v péči klienta, kterého jeho milující manželka trávila, jak Maryša Vávru, přidáváním Domestosu do jídla a docela se jí téměř povedlo ho zamordovat. Celá taškařice skončila u soudu a on s dost poničeným organizmem se dával dohromady déle než rok.