Ako som uz pisal do druhej temy, na zaklade takychto amaterskych pozorovani, nejde vyrieknut nic blizsie o posobeni MMS/CDS na koronavirus. Vo vseobecnosti vsak, MMS CDS musi ucinkovat na vsetky virusy viacmenej rovnako. Alebo potom nefungovat na ziadne. Nevybera si, ktory virus zabije alebo nie. Je to presne ako chlor, ked sa da do vody v urcitej koncentracie, zomru vsetky bakterie. Lebo ich to likviduje na chemickej baze, teda nevedia si vytvorit obranu, ako proti protilatkam, ci urcitym latkam, ako antibiotika. Cize... u MMS/CDS bude treba len trafit presny postup, aby to zaberalo. Dalsia chyba... CDS a jeho vyroba uz bola spochybnena, hlavne z hydrogensiranu. Clanok bol v Regine. Najlepsie vysla stara dobra citronka, alebo HCL. Tej sa vsak naozaj dava malo (povodny postup jej mal asi polovicu, takze druha polovica chloritanu sa neaktivovala ... davka bola len polovicna. To bol aj dovod, preco bolo ludom menej zle ). Najlepsia kvalita aj cistota CLO2 vysla samozrejme z generatora CLO2. Neviem ci sa da doverovat Regine, nic o tom viac neviem. Len hovorim, ze to tam vyslo. Kazdy si to moze najst. Moze to byt aj fake/reklama, pripustam. Neviem posudit.
Ja to preto stale aktivujem priamo hydrogensiranom. Alebo citronkov. Na mensie choroby to staci, lebo netreba pouzivat az tak velke davky, a cloveku nieje z toho nejak prilis zle.
U koronavirusu bude najlepsie naozaj len zmiernit ochorenie, aby sa vytvorila imunita. Teda telo s tym bude dalej bojovat a vytvarat si imunitu, akurat vdaka miernej davke MMS poklesle rychlost, akou sa virus v tele moze sirit, takze to staci na to, aby choroba prebehla lahko. Zvysit davku by som robil iba v pripade komplikovaneho priebehu, tam je ale zase ten problem, ze pri zvyseni davky MMS sa bude zle rozlisovat Herxka z pouzita MMS, a zo samotnej choroby. Teda este vacsie zhorsenie stavu moze znamenat pozitivne, po herxke z MMS, a casom by sa to zlepsilo, keby clovek necukol, ale takisto to moze znamenat, ze telo to uz nezvlada, a trebalo by MMS naopak ubrat. To je ten problem. Vzdy to bude s urcitym rizikom, clovek ked to zle odhadne, a mylne to oznaci za Herxku a bude pokracovat vo vyskokych davkach, moze dojst aj ku kolapsu organizmu, alebo omdletiu, atd... u starsich ludi bojujucich s koronavirusom, to moze skoncit aj zle, ked sa prezenie davka, moze dojst k otrave organizmu. Urcite je maximalna opatrnost namieste, a riskantne to bude vzdy (ale to je kazdy liek, kazdy jeden chemicky liek moze sposobit neziaduce ucinky, a niektore aj sposobia kazdy rok nejake umrtia, aj tak sa dalej pouzivaju) Na zmiernenie ochorenia si myslim, ze bude stacit davky 4x 2 kvapky za den, respektive 4-6 x3 kvapky za den. Mozno by stacilo brat aj po jednej kvapke 8 x, ale to bude dost otravne. Ja ked som liecil chripku MMSkom, vacsinou som pichol vacsiu (9 kvapiek,a lebo aspon 6), ked som bol uz na tom tak, ze som bol unaveny, a tazko sa mi vychadzalo z postele, vacsinou po pol dni po tych 2 davkach, sa choroba zmiernila tak, ze som normalne mohol fungovat, vyliezt z postele, a potom som uz bral len nizsie. Zatial mi MMS vzdy na chripku/virozu pomohlo, asi 3x som to pouzil za tie roky (viac krat som neochorel) a vzdy to bolo prec v podstate na druhy den.
|