Jarda píše:
O tom, že klid a pohoda vyléčí skoro všechno zde píši dost často, ale bohužel to je pro mnoho lidí naprosto nedosažitelné, čili musí hledat i jiné cesty. Ono vůbec sebepozorování a používání svého mozku je velice vhodný postup při jakékoliv činnosti i při čištění žaludku, či střeva.
Nj, jen mám takový pocit, že i když lidé hledají jiné postupy než základní počin a tím je, vynechání všeho co mi evidentně škodí, tak se pustí na tenký led a k tomu, že neřeší svou základní přičinu - třeba právě stres, tak si ještě ubližují tím, že provádí metody, které jsou jinde pod dohledem zkušených lidí. A metoda čištění žaludku - výplach do toho již patří. Je to pochopitelně každého věc. Moje tělo to není. Jen jsem se chtěl zmínit, že jsou i jiné metody. I když nepopírám, že lidem více vyhovuje vyzkoušet ty extrémnější. Aspoň je potom co řešit....
Ano, jak píšete. Základní problém většiny lidí je problém inteligence. I když se to ledaskomu nelíbí. Bohužel informací je mnoho. Dost často nedávají hlavu ani patu. A co pak takový zamotaný člověk s tím. Zkouší jedno, za chvíli druhý a tělo je jak na kolotoči a je jen otázka času, kdy mu z toho bude ještě víc špatně....