Jarda píše:
janette píše:
Jardo, ake vibracie ste myslel? Ked uz mam parazity a nie nie sa ich zbaviť, zrejme mám vhodne vibracie na ich uchovanie vo mne. Ako teda ich zmenit, aby im uz nevyhovovali?
Mnohdy stačí i meditace, nebo prodýchávání čaker a vibrace to je vlastně viditelný stav každého jedince. Člověk s nízkou vibrací je vysavač a dost lidí se v jeho přítomnosti cítí špatně, je to energetický upír. Naproti tomu člověk vyzařující, má vysoké vibrace a lidé se v jeho přítomnosti cítí dobře. Hodně to ovlivní stav vodíku v těle a jeho doplněním se dá energetika těla dost zvednout.
Tohle se mi hodně líbí, ty zmínky o vibracích a energiích.
Mám kamaráda, se kterým někdy trávím celé dny i část noci, nonstop třeba 12 hodin. A je mi s ním neuvěřitelně dobře, přitom pořád mluvíme, spíše velmi vážně a obsažně, o světě, o lidech, tedy bych měl mít zavařenou a nafouklou hlavu a cítit se nepohodlně a chtít si odpočinout. Není tomu tak. Je mi vždy tak dobře, že bych ještě šel lán světa nebo něco vyráběl. Každopádně ani nemohu usnout, jak jsem čerstvý a odpočatý. Předpokládám, že to je tím, že prostě skrz něj proudí to, co jest podstatou tohoto světa. Pozitivní energie, životodárná, vše prosvěcující a ozdravující. Nedovedu si představit, že by měl nějaké parazity.