Tak, mam za sebou 2 mesacnu kuru uzivania koloidneho striebra. Podelim sa o vysledky.
Celkovo nebadam absolutne ziaden rozdiel. Pocas uzivania som zaznamenal len jedine zlepsenie a to hned v prvom tyzdni, ked sa mi vycistil krk a citelne sa mi zlepsil chronicky zapal na lavej strane hrdla, ktory mi sposoboval cyklicke choroby. Po cca 2 tyzdnoch toto zlepsovanie v hrdle prestalo a ustalilo sa to asi tak odhadol by som to na 60-70% mi ten zapal vymizol, no mierne ho tam este stale mam. Po tychto 2 tyzdnoch som nezaznamenal ziadne zlepsenie.
Paradoxne, to jedine zlepsenie nastalo ked som bral takzvane nekvalitne 10ppm Ag100 v uplne malych davkach (2x5ml denne). Postupne som davky zvysoval, az sa vysplhali na 2x20ml 40ppm. Posledne dva tyzdne som presiel na 2x15ml 20ppm, az som ho postupne dobral.
Je mozne, ze sa mi stav o nieco zlepsil a takisto je mozne, ze mi to v tele preliecilo nejake skryte loziska, ktore by sa mozno prejavili neskor. Celkovo vsak necitim, ze by som bol nejak zdravsi, ani vitalnejsi, proste okrem toho cistejsieho krku ziadna zmena, cize vsetky zdravotne problemy ostali take, ako boli. Ak mi problemy sposobuje aj kandidoza, tak tieto davky striebra nestacili ani na znicenie kandidy, nedrzal som protikvasinkovu dietu, no pocas kury som zaradil vela cesnaku, cibule, bryndze, oregana, kyslej kapusty.
Pocas kury som dva krat ochorel, zapal v hrdle s nadchou, takze celkovo v tomto smere este zhorsenie. To asi nieje chyba KS, ale samotne KS tomu nedokaze zabranit.
Celkovo si myslim, ze KS je dobre vyskusat, na kazdeho to moze zabrat rozne, no myslim, ze je to len taka slaba barlicka pri rieseni odstranenia nejakeho parazita, alebo disbakteriozy. Z mojich skusenosti nejde o nejak velmi ucinnu vec, s vynimkou zapalov v hrdle, krku a ustnej dutine, pocas tych dvoch prechladnuti som citil, ze vzdy po vykloktani KS sa to zlepsilo a je mozne ze tie choroby ustupili vdaka KS rychlejsie.
Inak, bral som to sposobom, najprv 3 minuty prevalovat v ustach, potom prehltnut a zapit vodou. 2x denne, rano nalacno, vecer pred spanim. KS som bral: 2x Ag100 10ppm, potom 500ml 20ppm (od jednej tety, ktora to vyraba kvalitne), potom 500ml 40ppm (od ineho vyrobcu toto si myslim nebolo az tak velmi kvalitne striebro), a nakoniec 300ml 20 ppm (znovu od tej tety).
Takisto je mozne, ze som mal smolu a uvedene striebra neboli kvalitne vyrobene. To sa casto stava, ze niekto nevie nastroj pouzivat, a potom ma slabe vysledky a zvali to na ten nastroj (napriklad pri sirnej patlanine, vela ludi pouzije skazeny olej, a potom nadava, ze ta Budwig pise nezmysly
). Je mozne, ze v buducnosti este vyskusam kuru na KS, a vyskusam to od Crafta, podla clankov ktore pise, vyzera, ze si dava na vyrobe zalezat.