Roksfoks píše:
Zdravíčko.
Jsem ze sebe nešťastný. Měl jsem špatné zažívání i před užíváním koloidního zlata - nafouklé břicho zejména, bodání apod., móóc alkoholu a špatná strava půl roku. V průběhu užívání koloidního zlata se ztrácel hlad a stav opojení už nebyl cool. Začalo mi bublat v břiše po týdnu, kdy jsem s tím zlatem vypil i dva 2 mm viditelné shluky blbec. Mám přemnožené kvasinky i v očích. 25 denní půst pomohl, ale že by se mi nějak výrazně vrátil hlad, to ne. A protože, nyní se mi vrátilo nafouklé břicho, po dvou konzervách tresčích jater (omega 3) se přidalo i pálení žaludku, myslím, že mám spíš gastritidu a všude plísně a bakterie.
Dřív na vše fungoval půst, nyní selhal. Na netu jsem se o otravě zlatem kdesi našel, že by mohlo způsobit poleptání a propadl jsem panice. Mám obavy, že jsem se tím zlatem mohl nějak otrávit. Snad budu v pořádku.
Nyní užívám troje kapky od Mgr. Podhorné, befungin, koloidní stříbro i do očí, chlorellu, komplex vitamínů s B12. Hlavně že sono střev a jater ok a krevní testy mám jako mimino. Už abych věděl výsledky vyšetření břicha, jsem ze sebe úplný magor.
Myslím vždy na to nejhorší a pak se ukáže, že to je úplně něco jiného, tak už si raději nic nemyslím. Ve čtvrtek jdu na gastro a ultrazvuk a snad budu vědět jistě.
Nevíte někdo, zda jsou ty shluky koloidů nějak nebezpečné, nikde se o tom nepíše, jen že je to normální jev při výrobě..?
Díky a zdraví zdar.(
Nejhorší smrt je z vystrašení a té by jste se měl vhnout. Prostě jste si podle všeho vymlátil dobré bakterie ve střevě a nyní je potřeba dodat laktobacily ve velkém a vše by mělo začít zase fungovat. Jinak zlato orálně nic moc, většinou se dává nitorožilně.