[quote="Lenka":j6k2dj3f]Děkuji vám velmi za vaše názory, cením si jich. Samozřejmě se snažíme bílkoviny neopomíjet, o jejich důležitosti víme, ale uvěřili jsme tomu, že jich přehnané množství může škodit... Snažím se to nehnat do extrému ani jedním směrem. Jestli se mi to daří, posoudí různí lidé různě.
Samozřejmě se snažíme o co nejkvalitnější stravu... oříšky a semínka a výrobky z těchto odebíráme od Lifefood, pokud se do mě nepustíte, že se tomu nedá věřit

. Máslo, doma vyrobený kefír, ryby 1-2x týdně, o víkendu dáváme doma maso, takové které vybereme my, střídáme všechny druhy... Vajíčka mají ve školce povolená. K večeři doma dáváme to co jsem už psala, nebo luštěninové pokrmy (to je taky vláknina, ale zase bílkovina).
Nicméně každý den fakt ráno mají tu ovocnou snídani a když se vrátí ze školky, tak si sami vyžadují nějaké jablíčko, okurek, mrkev, nebo dáváme zeleninový salát, buď právě s jáhly nebo quinoou. Do salátů dáváme feta nebo mozarelu.
S tou tekutou stolicí dolítne ze školy pozdě odpoledne, takže proto jsem si to nedávala do souvislosti s naší ovocnou snídaní.
Chtěli po nás sepsat, co jí, a máme to pak konzultovat s dietní sestrou, tak jsem zvědavá, kterou vlákninu nám doporučí vynechávat, pokud dospěje k závěru, že je moc vlákniny.
Ráno tu ovocnou snídani dáváme proto, že se nám díky ní do nich podaří dostat množství tekutiny, šťávu z řepy a z mrkve, i tam proženeme pár zeleného listí a řapíkatého celeru. Dosud jsem tedy netušila, že by to mohlo být špatně

, myslela jsem, že děláme dobře pro tělo. Asi se toho jen tak nevzdáme, po ránu nechtějí žádné těžké jídlo, ani jejich milovaný chleba nebo jogurt. Jako první jídlo do půl hodiny po probuzení se můžou po ovoci utlouct. Pak už jsou otevření čemukoliv.
Díky za vaše případné otevření mých očí...[/quote:j6k2dj3f]
Lenko, znam deti, ktere jedi priblizne totez co pises. A prestaly mit anginy a dalsi nemoci. Pokud ma tvoje dite jen obcas prujem, tak gratuluju. Existuji horsi zdravotni problemy. Prujem stejne jako horecka je znamka, ze se telo o sve zdravi stara samo. Prujem znamena, ze je tam neco ceho se chce zbavit, ale nemyslim, ze by to bylo to ovoce. V zadnem pripade nedoporucuju resit prujem s doktorama, tedy urctite zadne prasky. A na techto strankach taky hodne lidi netusi, ze bilkoviny obsahuje i brokolice ... Prujem je ocista a je stoprocentne lepsi nez opak, tedy zacpa. Jestli se chces prujmu zbavit, tak muzes te ociste pomoct treba aktivnim uhlim nebo zelenym nebo jinym jilem, ktere na sebe navazi spousty skodlivin, ktere do streva nepatri.
Na techto strankach dost lidi odsuzuje ovoce. Ja znam nekolik postupu ktere stravou leci temer cokoliv a ovoce byva podstatnou soucasti lecby
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
j6k2dj3f |