Tynka píše:
Dobrý den,
trápí mě padání vlasů a hormonální potíže. S lékaři to sice řeším, ale zatím jsem se nijak nezačala léčit a vím, že do hormonální léčby jít nechci. Po pročtení několika diskuzí (nejenom zde) si myslím,že by mi mohla pomoct dárcovská urinoterapie. (Pokud to dobře chápu, vlastní moč by mě ještě více poškodila, když mám tak rozhozený organismus.)
Můj problém teď je, kde najít zdravou dárkyni? Znáte OSOBNĚ někoho, kdo se touto metodou zabývá? Nějaké spolky asi neexistují, na netu nejsou kontakty žádné a podat si inzerát nemám kam..
Poradíte mi??? Děkuji
Na toto téma jsem zde někde také již odpovídal a možná vás trochu zklamu. Naprosto perfektně to funguje u mužů, kde se aplikuje ženská urina, ale u ženy s tím zkušenosti nemám. Teoreticky by měl být výsledek podobný, ale pouze v případě, že máte přebytek mužského hormonu testosteronu a to je většinou spojeno s větším ochlupením, což je i téma kde jsem tuto problematiku řešil. Pokud nadměrné ochlupení nemáte, je přebytek testosteronu málo pravděpodobný a pak se jedná spíše o demineralizaci vlasové části pokožky, což má za následek výpad vlasů. Tam by bylo vhodné nechat si udělat vlasovou analýzy a deficity srovnat. Jinak pochybuji, že by jste našla nějaký klub, nebo inzertní portál na dárcovství uriny, toto téma je zde tabuizované a i když mnoho lidí urinoterapii praktikuje, tak mluvit o tom veřejně se stydí. Ideální, pro takový případ, je najít si mladou zdravou ženu, která se kvalitně stravuje, ideálně vitartiánku, jejíž urina bude chuťově vyhovující a rozumě se s ní dohodnout na nějakém postupu. Toto asi na dálku vykorespondovat nejde a také denní převoz uriny vidím jako velký problém, čili by to měl být někdo v dosahu vašeho bydliště.