Tak jsem to také vyzkoušel, chtěl bych se jen zeptat.. Jelikož už jsem něco ustál, předávkování mms, a vším možným. Tak jsem tak nějak chtěl mít jistotu v účinku, přece jen to není zadarmo, tak jsem si koupil 50ppm. Pořádně sem si nepřečet nebo spíš blbě pochopil dávkování, a užívám to dva dny cca 5ml-7ml, 2x-3x denně a účinek jsem ihned pocítil, necítím žádnou extra zátěž a citelně to pomáhá. Zajímá mě jestli to pít po těch troškách nebo lépe tu trošku smíchat s trochou vody a vypít ? Jinač když se nad tím zamyslím, tak logicky máme koloidní " sajrajt" všude okolo, špinavý a bůh ví jaký, ve vzduchu, vodě, akorád to není čisté sterilní stříbro ale prostě špína, prach, a dostává se určitě do nás ve velkém, a žijem..
myslím že čistě vyrobené koloidní stříbro je absolutně pro tělo neškodné, a ta argýrie jak jsem se teď dočet není nijak víc škodlivá než změna barvy, což i to mě překvapuje že nastane.. Nejvíc mě dostává myšlení lidí, kteří nedůvěřivě se klackem dotýkají zdálky věcí jako MMS, koloid. s., atd, ale bezobav do sebe kopnou xxxx krát nebezpečnější směs látek co si koupí v lékárně. Nezišťují si nic až jak jim třeba vemou ledvinu tak se začnou starat.. no a ani nevyskakujou, to kdyby se stalo o alternativy tak o tom 10 let mluví celý svět. Já to někdy nechápu, spíše bych to chtěl někdy pochopit
jo a nevíte jestli ta argýrie i někdy zmizí ? Ono by to mohlo být i užitečné
občas změnit barvu
mějte se a dík za spoustu užitečných informací