kov píše:
viz. stránka 10
Přemýšlejte, než něco řeknete. Ve škole jste se nedívali do mikroskopu, prvoci nejsou všude v půdě a ve vodě a prozradíte mi, kam se vypařila takřka nezničitelná vajíčka parazitů?
40 let se jim dařilo tajit, že je tady chirurg MUDr. Karel Fortýn, který umí podvazováním vyléčit rakovinu a když s tím šel na veřejnost, tak náhle umírá na příznaky podobné otravě (jeho manželka je o tom přesvědčena) a na dalších
2.0.0.0 let se jim podvodem podařilo tuto 100% účinnou metodu devitalizace (devaskularizace) zamést pod koberec záměrně naruby nastaveným protokolem - místo cév nádoru nechali podvázat metastázy, o čemž předem věděli, že to nebude fungovat a klinické testy budou odsouzeny k neúspěchu nebo podobně jako u antineoplastonů zfalšovány, ale ani tak se jim sepsi nepodařilo vyvolat. To jsou skutečné zločiny proti lidskosti a omíláním propagandy pohrobků IG Farben těm nemocným moc nepomůžete.
Je mi smutno, jak některým vadí, že by se doživotní mrzáci a trpící mohli uzdravit a přestaly čoudit komíny krematorií. Vlasovci se podle mínění kovaných u nás údajně nevyskytují, přesto je brněnská veterinární klinika nachází pod mikroskopem u zvířat, která jsou podle instantních testů (falešně) negativní. Imunologická odezva a příznaky, stejně jako u evropské malárie, jsou často jiné než v tropických oblastech. Setrvávejte si ve starých dogmatech, ale beze mě. Jak jste to myslel, lidé pohybující se travou v přírodě nebo naopak dýchající zvířený prach ve městě, děti hrající si na pískovišti nebo snad majitelé domácích mazlíčků a chovatelé domestikovaných zvířat jsou pro vás čuňata? A co konzumenti uzenin, čajovky a zavináčů ...
Paušálně 100 tisíc Kč měsíčně za vypisování receptů zdraví poškozujících léků na 3000 registrovaných pacientů Vám nevadí, naproti tomu závidíte a pomlouváte alternativu, která supluje nefunkční zdravotnictví a pomáhá lidem s odčervením, hormonální a metabolickou léčbou (hle další pronásledovaný MUDr. Jurkovič a jeho následovníci), přitom by možná stačilo důsledné parazitologické a endokrinologické vyšetření a návrat k tradičnímu způsobu výroby chleba a kysaných mléčných výrobků. Spolu s okamžitým ukončením desikace obilovin a olejnin rakovinotvorným glyfosátem těsně před sklizní a nahrazením pesticidů ekologickými prostředky. Bohužel to dopadne jako vždy, Ernst Röhm Chovancovo gestapa, admiral Canalis Sobotkovy duhové rozvědky, geneticky modifikovaný agent Monsanto Bureš a další oligarchy a církevní preláty zastupující Kalouskové a Robejškové vypustí v televizi své endokrinní disruptory a stejně jako parazité omámí ovčany.
K této mapce promoření glyfosátem si přidejte odvázání a splašení ČSN norem pro neionizující, zejména mikrovlnné záření gsm základen a máte další příčinu epidemie rakoviny.
http://www.margit.cz/files/2013/07/glyphosate1en.pngEdit: Kde jste vzal, že součástí metody H.B. je léčba stravou, byl jsem u poradkyně, neb znám jednoho člověka, co u ní byl, a ten úspěch zažil a proběhlo pouze smluvené měření. Na jídle jsme se shodli, že vaříme všichni přibližně stejně a nevysvětluje to příčinu, proč je jeden zdravý a druhý ne.