Prosím ještě o názor, mám s MMS poněkud problém.
V lednu jsem prodělala herpes virus v ekzému, přeléčen ATB, poté pohoda, v únoru jsem začala s MMS (poněkud ukvapeně, jak jsem výše psala), skončila jsem v nemocnici s tělem posetým hnisavými boláky, diagnostikováno opět jako herpetický ekzém, mikrobi se ze stěru nepotvrdili. Přeléčení opět ATB. Po návratu z nemocnice jsem začla s MMS koupelemi, dělala jsem je týden, vše ok (resp. žádná změna ani k lepšímu ani k horšímu), tak jsem se na několik dní odhodlala brát jednu kapku denně večer vnitřně (zaregistruje tělo vůbec takové množství?) - a začaly se mi ty boláky objevovat zase. V mnohem menší míře, ale už je to dlouho, obtěžuje mě to, většina se nehojí a pořád bolí a pomalu se přidávají nové. Včera jsem byla na stěru, prokázal se streptokok, vypadá to na další ATB
Absolutně nechápu co se děje a zda to nějak souvisí s MMS, nedává mi to smysl. Ekzém mám roky a nikdy jsem takovéhle infekce neprodělávala, maximálně jednou za dva roky něco menšího, co zvládla antibiotická mast. Teď mi od začátku roku hrozí už třetí ATB celkově. V říjnu jsem začala s očistou, v únoru s MMS a teď toho začínám litovat, protože ty následky v podobě antibiotik jsou snad ještě horší, než kdybych se do žádné očisty nepustila. Tak nevím, kde je chyba. Nevím, jestli za to nemůže třeba oslabení, kdy jsem kvůli klystýrům, půstům a omezení žravosti zhubla na podzim o skoro 10 kilo a zdá se mi, že už to bylo moc (vymizela mi menstruace a nemám ji doteď). Nerozumím každopádně tomu, proč by MMS tyhle infekce vyvolávalo, místo aby ty hnusáky ničilo.
Dobře vám odpovídá člen pv33 a pokud jde o pokožku stále platí že se za tím skrývá špatný stav střeva, čili pokuste se dodat tolik laktobacilů kolik je jenom možné a srovnat HCl v žaludku. Také bych celý proces podpořil dodávkou enzymů, jak pankreatických, tak se dají koupit digestivní a výborná je papáyová kašička, to jsem zde již také psal. MMS za tím asi nebude, to by jste musela patřit do velice malé skupiny jedinců kterým dělá problémy, ale většinou po nějaké době tyto potíže mizí. Asi by bylo vhodnější přejít na CDS, kde se potíže tolik nevyskytují.