Preji dobry den vsem
Mam dotaz ohledne MMS a jeho vlivu na ledviny. Zacala jsem s MMS minuly tyden a to s protokolem 1000. Prvni den jsem si dala 1 aktivovanou kapku za hodinu a to desetkrat za den, druhy den jsem navysila na dve kapky za hodinu a treti den jsem jiz nenavysovala, protoze jsem zacala citit ledviny, nebyla to nejaka ukrutna bolest, ale proste ozyvaly se a sem tam pobolivaly. Treti den jsem davkovani snizila a ctvrty den jsem si dala uz jen 5 kapek rozdelenych do 10 davek, ale nakonec jsem to ani nedobrala, protoze pobolivani ledvin neustavalo a vlastne to citim jeste dnes, kdy jsem uz MMS vubec neuzivala. Moji otazkou je, zda MMS nemuze byt pro ledviny nebezpecne? Docetla jsem se, ze lide se snizenou funkci ledvin by MMS nemeli uzivat. Je pravda, ze dost trpim na zanety mocoveho mechyre (cca 2krat do roku), ale nevim o tom, ze bych mela snizenou funkci ledvin. Chtela bych s MMS pokracovat, ale ty ledviny me dost znepokojuji.
Jinak MMS jsem puvodne zacala brat na uplne jiny problem (bolest kloubu na prstech u rukou, je mi pouze 28 let a doktori mi na to dali antibiotika a ty mi vubec nepomohlo, krevni testy mam v poradku).
Dekuji za pomoc
PS: omlouvam se, ze pisu bez interpunkce, ale neziji v CR a nemam u sebe ceskou klavesnici.