čtu a studuju, po roce opět tady, s jiným nickem, neboť původní jsem již ztratil.
Ale Teď už z odhodláním, že do toho jdu a to za každou cenu, nejraději už tento týden
Předpřípravu na to mám, před rokem jsem dal přednost: Sankhapraksalana před tímto webem, za co se trošku omlouvám a pokusím se napravit
vegetariánsky už se stravuju, spíše a přesněji vegansky a vitariánsky přes rok, ale mám neřesti.
Je jasné že večer před spánkem 1 - 2 piva 11* nebo 12* budu muset zrušit, nevadí, dobrých ušetřených 50.- Kč
nevím ale:
1. jestli je vhodné jíst domácí vejce, které k smrti zbožňuji a jsou 100% bio, jen ze žížal a z obilí (moje vlastní slepice)
2. moc špatně dodržuju pitný režim, piju strašně málo, pouze ráno půl litru teplé vody, pak už jen káva (tak 4x v průměru - kávu taky zruším komplet)
Rozhodl jsem se z těchto důvodů:
a) Sankhapraksalana ani zdravá strava nevyřešila můj problém se zažívacími problémy, kdy jsem pořád plný, nafouklý, přitom pravidelné ranní vyprazdňování po půlitru teplé vody funguje
b) vyšetření parazitů - výsledek jsem měl překvapivě výborný a lepší než má desetiletá dcera
c) rapidně se mi zhoršující zrak
d) ušní sluchovody - se mi loupe kúže až do krve a svědí to
e) zvyšující se bolesti pohybového aparátu
Je mi 55 a asi dostávám rozum a přichází strach, že po 27mi letech bych měl začít chodit doktorovi - brrr, hrozná to představa