Talo píše:
Zdravim Vas vsetkych.Stala sa mi taka vec.Mam silnu nadchu.Vcera som si namiesal koncentrat mms.A vdychoval som uvolnene pary.Uz vecer ma zacali boliet priedusky,piska mi v nich ako v komine,mohol som si tym chlordioxidom poskodit priedusnice?Pripominam,ze som sa plyn snazil vdychovat opatrne,viem ako to stipe v nose.Dakujem za opoved.
Z knihy MMS/CDS Jednoducha a ucinna lecba nemoci, str.33-34:
Citace:
INHALACE - Působení MMS v plicích.
Následujte těchto instrukcí ! Vaše plíce nemají žádná čidla signalizující bolest a můžete si je poškodit, aniž byste to cítili.
Inhalace výparů MMS musí být prováděna velmi opatrně. Pro inhalaci nikdy, za žádnou cenu neužívejte více, než 2 aktivované kapky.
1) Dejte 2 kapky MMS v hrnku, přidejte aktivátor a hrnek přikryjte.
2) Cekejte 20 sekund, odkryjte hrníček a zvedněte jej k nosu.
3) Natáhněte výpary pomalu nosem. Vždy jen jednou a v okamţiku, kdy pocítíte, že to štípe, ihned přestaňte.
4) Druhý nádech udělejte ústy. Zpočátku jen jednou. Měli byste si potě odkašlat. To je to, co je potřebné. Pak byste měli cíleně několikrát zakašlat po několika hodinách. Musíte uhynulé původce nemocí dostat z plic a jinak, než kašlem to nejde. Většinou stačí jen krátké odkašlání.
Přímé ošetření plic má tu výhodu, že MMS, které takto dostanete dovnitř, je stokrát více, než toho, co byste do nich dostali jeho pitím. Nakonec se tam také dostane, ale léčení bude mnohem pomalejší.
Rychle se naučíte několika vdechům dva nebo třikrát za den, ale postupujte opravdu velmi pomalu. Nemohu dostatečně zdůraznit, že musíte postupovat opravdu pozvolna, propracovat se aţ k několika nádechům ráno a večer. Plíce se pozvolna začnou léčit. Mějte na paměti, že tato technika využívá kysličník chloričitý o síle přibližně 100%. Výpary vystupující ze dna nádobky jsou 100% kysličník chloričitý, ale ten se mísí s jistým malým množstvím vdechovaného vzduchu.
Dostat MMS do plic jiným způsobem není snadné. Když ho bereme perorálně, musí kysličník chloričitý vstoupit do krve v žaludku, putovat celým tělem, aby nakonec skončil v plicích. Krev ale v plicích musí sbírat kyslík a kromě malých množství se nedostane na tu stranu plic, kde se vylučuje kysličník uhličitý. Není pro to žádný důvod. Kysličník uhličitý prostě vydechneme. Množství kysličníku chloričitého, které je pak k dispozici pro likvidaci patogenů, s oblibou vegetujících na vnitřní straně plic, je nesmírně omezené. Vdechnutý kysličník chloričitý se ovšem dostane přímo do plic a je ho přinejmenším stokrát více, než by se tam dostalo cévním přenosem. A tak si kysličníkem chloričitým každé ráno uděláte plíce trochu čistší.
Pamatujte !
• nikdy více než 2 kapky MMS 1;
• postupujte polehoučku a pomalu; a ne více než jedno vdechnutí nosem a jedno ústy.
Při použití výše uvedených instrukcí k zlepšení stavu svých plic, berete veškerou zodpovědnost na sebe. Nemohu ji převzít za vás. Mohu říct jen tolik, že jsem udělal to a to a jiní mi řekli, ţe to udělali také. V mnoha případech, to je to jediné, co vám může navrátit život. Ale děláte to zcela na vlastní zodpovědnost.