Zdravím všechny a především majitele stránek. Jsem tu nová ( spíše staronová ) a nenašla jsem nikde vlákno kde se mohu představit.
Ale k dotazu. Pročetla jsem si celou diskuzi na téma očista dutin. Přesto mám dotaz. Dnes jsem ji zkoušela poprvé. A jelikož jsem holka statečná, šla jsem rovnou do uriny. Ale něco dělám špatně a nevím co. Dohnal mně k tomuto ucpaný nos a zalehlé ucho. Cítím jak se mi to vráží do středouší a začíná bolet. Zkouším všelijaké psí kusy, jen abych tomu zamezila. Mám v živé paměti co to umí. Poprvé jsem to zkoušela jen v levé dírce, kterou jsem měla vcelku volnou a povedlo se. Tekutina vytekla druhou dírkou. A na chviličku mi to i pomohlo. Cca po 2 hodinách jsem to vyzkoušela zas a to do obou direk začala jsem tou ucpanou. Tekutina vůbec nevytekla. Resp. tekla tou stejnou dirkou. A naopak jsem si zacpala i tu druhou. Teď jsem to vyzkoušela ještě po 3 a zase nic. Nepovedlo se, aby tekutina vytekla druhou dírkou. Nos ještě ucpanější. Jediné co mi teď připadá, je že mám plné čelní dutiny a o dýchání si můžu jen zdát.
Jo a zjistila jsem že mám tedy potom pořádně citlivé uši na hluk. Děti mi dnes nedělají dobře
Ještě jedna věc - jak často se doporučuje užívat křenová kašička? Počítám 2x denně je preventivně?
Děkuji za odpověď
Problém zahlenění vždy vychází ze střeva a začal bych tedy zde, teprve poté má význam čistit dutiny, nebo se snažit křenem o vyloučení naředěného hlenu. Hlenu může být v těle i kila a pokud z vás poleze zrovna nosem a ušima, tak nic moc.