Eliška786 píše:
Dobry den, mam otazku, asi cudnu..ale mozno mi niekto poradi) nedavno som citala clanok o analyze mocu (vid link
https://medium.com/@doktorpro/v%C5%A1eo ... ffd2c502e0 ) a otazka znie - treba takyto test si robit pred urinoterapiou, aby ste zistili v akom stave je vasa moc a az potom zacinat pit ureu? Vopred dakujem za odpoved!
Napíšem to natvrdo : Urinoterapia nie je taký "zázrak", ako prezentuje napr. Malachov, Partyková, Cingroš a spol........... Venoval som sa jej celé roky (odhadom od roku 2007 do roku 2016...neviem presne...) a..... nevšimol som si, že by mi nejak pomohla. Možno pomohla, ale neviem o tom....A to je trochu divné....
Ak máš črevo v zlom stave, mohli by pomôcť urinové klystíry...To ale nie je pitie uriny.......
Ak máš v zlom stave sliznicu v puse, ďasná, zuby, mohli by pomôcť výplachy (podržanie uriny v puse aj 20-30 minút, pravidelne...) urinou...To ale nie je pitie uriny......
Problémy s hrdlom.......môže pomôcť kloktanie uriny (ale nie je to pitie)....
Ak máš kožné problémy, mohli by pomôcť urinové zábaly (ale na to by som sa skôr vykašľal, pretože pokožka Ti nasiakne urinou, a keď chceš takto ošetriť väčšiu plochu, tak rátaj s tým, že keď sa umytá spotíš do pokožky ktorá Ti nasiakla urinou, bude Ťa cítiť medzi ľuďmi......)......
Ak sa zaujímaš o urinu v skutočnosti z dôvodu sexuálnej praktiky (keby náhodou), pravidelných pár logov mužskej uriny by Ti spôsobilo hormonálnu nerovhováhu....A partnerovi pravidelné pitie Tvojej uriny by spôsobilo jeho hormonálnu nerovnováhu.... Glg týždenne určite nespôsobí žiadne problémy v spomínanom prípade. Samozrejme ani 5 glgov raz mesačne (chápeme sa).
V prípade že nejdeš držať urinovú hladovku (pitie vody, uriny, a to je všetko, žiadne jedlo), tak....nevidím zdravotný prínos v pití uriny.... Podľa mňa je urinoterapia situovaná do chudobných častí sveta (India), kde chudobný človek má tak mizernú stravu (ktorá síce môže byť nespracovaná, ale čo z toho, keď má nedostatok bielkovín, tukov, cholesterolu, A-čka, atď...), že sa tam oplatí piť urinu, aby si ľudia doplnili minerály, ktorých majú v strave minimum. Ak máš ale kvalitnú stravu, nevidím v tom dôvod, skôr naopak....
Myslím, že 100x viac by si pre seba urobila vtedy, keby si sa začala uzemňovať..........www.uzemnise.cz (neviem o inej stránke, ktorá by predávala na našom území uzemňovanie pomôcky)....Nič nepredávam, vlastnia to češi. Keby som z toho mal mať nejaké Euro/Kč, tak by som ti povedal, že "napíš im do mailu, že máš info odo mňa....(a mne padne provízia za to, že som ťa nasmeroval na kúpu)...Nič také však nerobím....
Nemal by som problém znovu začať piť svoju urinu, ale myslím, že "menej je viac" tu platí dosť významne.... Najsilnejší hormonálny účinok má ranná urina.... Tá má ale aj najviac soli.... Myslím si (môj názor), že 100ml uriny denne by mal byť "strop"........ Proti soli nemám vôbec nič, solím "bohato" (potrebujem soľ), ale zasoľovať sa ešte urinou... Už sú proste preč časy, keď som denne vypil aj 600ml čerstvej uriny, a keď som dokonca pil aj starú urinu (urýchlene zostarnutú v jogurtovači - za 24 hodín bola ako 4 dňová, a v jogurtovači sa vždy "podarila", čo som oceňoval).... Proste som mal švihnuté urinové obdobie...... Pretože zadarmo, a "so zázračnými účinkami"..........FIGU BOROVÚ............ŽIADNE zázračné účinky...... Možno urinové obklady na čerstvé popáleniny majú zázračné účinky.........Ale denné pitie uriny proste NEMÁ zázračné účinky.....Príjem uriny ústami do žalúdka (tráviace šťavy, atď) môže mať nejaký ten prospešný účinok, ale príliš malý na to, aby nebol nahraditeľný stovkami iných vecí...
Hádaj napríklad čo má väčšiu hodnotu - či venovať sa pitiu uriny za účelom zdravia, alebo zjedenie 50g ovčej surovej bryndze denne nalačno (dajme tomu rozdrobenej v 200ml vody ako "bryndzové mlieko")............NO JASNÉ, že z tej brynzde budeš mať oveľa väčší benefit.....

Jednu dobu som ráno robieval "sanáciu ústnej dutiny" urinou.... Ako odporúčal Malachov, 30 minút vkuse (napr. pri pozeraní YT videa, pri umývaní riadu...)....Akú veľkú nevýhodu to malo? Za tých 30 minút mi ďasná, podnebie a jazyk tak nasiakli urinou, že aj večer som mal v ústach pachuť...... Pri obyčajnom pití sa nič také nestane...Ako som ale písal, nevidím v tom nejaký zmysel, a určite by som neprekračoval 100ml uriny denne....
PS : Urina s kvalitným medom by ako kombo mohla byť zaujímavá...