Maria píše:
Mononukleozu zpusobuje EB vir.Jelikoz MMS zabiji viry,je logicke ,ze by zrejme zabil i premnozeneho EBV.A nejen jeho.Jenze tim,ze pobije tyhle potvory,tak se pretezuji jatra,ktera to vsechno prefiltrovavaji.Takze ja osobne bych nejdrive klysytry vycistila tluste strevo,nasledne sankou cely travici trakt(tenke strevo nelze cistit jinak) a zaroven upravila jidelnicek(zadne maso,zadne bile jedy,zadne mlecne vyrobky vyjma kefiru).Jakmile budou trubky trochu ciste,pustila bych se do jaterni ocisty,kdy jaterni necistoty budou moci dobre odchazet cistymi strevy.Po jaterni ociste bych nasadila MMS a uzavrela to pustem.Behem uzivani MMS povazuji za velmi dulezite podporovat v ociste ledviny-brusinkove stavy,vodni melouny,caj Chanca piedra ci dalsi byliny k cisteni ledvin,ja osobne ted zkousim vyluh z Oresaku cerneho dle Clark a rekla bych ,ze je to tez detoxikacni pomocnik.
Ja sama jsem mononukleozu prodelala,ale Mudri si ji jaksi nevsimli pac sla ruku v ruce s anginou(to same u dcery).Behem pustu a specielne jednoho dlouheho (23dni) se me velmi bolestive asi 14 cistila jatra.myslela jsem ,ze u toho zdechnu.Po navratovce z tohoto pustu jsem byla na krevnich testech a po EBV ani pamatky,sono ukazalo jatra jak vyprana,funglove nova.Jeste bych dodala,ze behem ocisty jater jsem si nechala udelat tez krevni rozbor a hodnoty bilirubinu byly desive.Mudra si vubec nevedela rady,vypadala jako by neco takoveho bud jeste nikdy nevidela,nebo si myslela ze asibrzo umru:) Me rekla,ze mam rozsahle patologicke procesy na jatrech.Co to znamena v jejich kmenovem jazyce nevim,ale selsky pro me prelozeno,ze jako pruser .)
Máte to napsané dobře a logicky, ale hodně záleží na momentálním stavu ve kterém se člověk nachází. Mnoho lidí se pere s nemocí, aniž vědí kde se vzala. Na vysvětlenou, vše závisí na pH tělních tekutin a celý problém jde v jednoduché, ale logické linii. První vznikají viry a likvidují buňky, další stupeň jsou bakterie a třetí stupeň jsou plísně-většinou lékaři nazýváno rakovina. Váš stav tedy mohl mít jiný stupeň, než je stav tohoto člověka a proto ty vaše potíže nemusí být nutně stejné i při zdánlivě stejné diagnóze. Nicméně to neznamená, že váš postup je špatný, ba právě naopak.